Kandidatexamen i Valletta på Malta

De bästa kandidatprogrammen i Valletta på Malta 2018

Master

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Malta är en liten ö land i Medelhavet som ligger söder om ön Sicilien, Italien. Malta har främjat sig framgångsrikt som en helt tvåspråkig nation för maltesiska och engelska. Den räknar för många läroanstalter i resten av världen som ett land där engelska är det första språket, och de kommer därför ofta även subventionera studenterna att åka dit för att lära sig det. Den stora majoriteten av maltesiska medborgare talar engelska med en mycket hög standard.

Den vackra huvudstad Malta är Valletta känd för att vara hem för några av de bästa läroanstalter. Universiteten som University of Malta är väl kända för den diversifierade utbud av kurser och framgångsrika alumner.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Valletta på Malta 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Medicin, MBC (Bachelor Of Surgery)

Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)
Campusstudier Heltid 5 år September 2018 Malta Glen

Stipendier tillgängliga! Programmet har utformats för att ge eleverna den medicinska kunskapen, kliniska färdigheter och professionella attityder som krävs för att bli behörig Foundation Year (FY1) Doctor. [+]

Queen Mary University of London (QMUL) erbjuder en femårig Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) program som lärs ut på Maltas medelhavs öar. MBBS lärs av Barts och London School of Medicine and Dentistry, en fakultet för QMUL, en medlem av Russell-gruppen av ledande forskarledda brittiska universitet.

Stipendier kommer att finnas tillgängliga 2018 för 2018/19 inresa.

Programmet har utformats för att ge eleverna den medicinska kunskapen, kliniska färdigheter och professionella attityder som krävs för att bli behörig Foundation Year (FY1) Doctor. Vår spiralplan läses i en serie moduler som bygger på kroppssystem som i sin tur omfattar olika vetenskapliga och medicinska teman. Programmet är detsamma som MBBS London-programmet när det gäller kärnplanen, en metod för leverans och urvalskriterier.... [-]