HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Malaysia 2020

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Malaysia 2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i biomedicinska vetenskaper (heder)

Lakshveer Overseas Solution
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Bachelor of Biomedical Sciences (Honours) är ett omfattande program som syftar till att träna eleverna i olika vetenskapsområden.

Bachelor of Medicine

Lakshveer Overseas Solution
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

Medicinska universitet i Malaysia erbjuder i allmänhet ett femårigt grundutbildningsprogram för framtida läkare. Det är obligatoriskt för studenter som har gått från läkarskolan för att arbeta på stats sjukhus under bostadsutbildningsprogram i tre år.

Mbbs ungkarl i medicin - bachelor i operationen

Melaka-Manipal Medical College
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Malaysia Malacca

Fas I (Manipal Campus, Indien) 2,5 år av prekliniska studier

Bachelor of Dental Surgery

Melaka-Manipal Medical College
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Malaysia Malacca

Den femåriga kandidaten för Dental Surgery (BDS) utförs på Manipal campus, Indien för fas I och Melaka campus, Malaysia för fas II. Ansträngningen är en sann återspegling av den manipala visionen när det gäller att vårda studenter med tuffa personligheter och att stärka den manipala värderingsbaserade utbildningen.

Ungkarl medicinsk laboratorievetenskap (hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Malaysia Shah Alam

Medicinsk laboratorievetenskap (MLS) Programmet ger en möjlighet för utbildning i alla de stora disciplinerna medicinsk

Bachelor - hälsovetenskap

INTI International University & Colleges, Malaysia
Campusstudier Heltid Januari 2020 Malaysia Kuala Lumpur Batu Pahat

Våra Health Sciences program hjälper till att förbereda dig för att ta upp dessa roller. Vi täcker ett område i vår läroplan som omfattar diagnostiska, tekniska, terapeutiska och direkta patientvårds och stödtjänster.

Civilingenjörsexamen (Bio-Medical)

Universiti Teknologi Malaysia
Campusstudier Heltid 4 år Februari 2020 Malaysia Skudai

Tillämpningen av ingenjörsteknik inom biomedicinsk vetenskap ökar gradvis. Idag, med den alltmer växande komplexiteten i medicinsk teknik, finns det en växande efterfrågan på tekniska yrkesverksamma som kan interrelatera områdena biomedicin och teknik.

Bachelor i farmaci (Hons)

International Medical University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

Denna grad ger dig möjlighet att arbeta i alla apoteksinställningar, från sjukhus och samhällspraxis till läkemedelsindustrin. Som experter i medicin tar apotekare allt viktigare roller och en viktig medlem i det integrerade vårdgruppen.

Kandidatexamen i tandkirurgi

International Medical University
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

IMU-tandläkarprogrammet ger ett val av 2 spår för studenter. Det första spåret implementeras gemensamt av IMU, Malaysia, i samarbete med engelsktalande utländska partneruniversiteter, där studenterna tillbringar första fasen i Malaysia och de senare åren på ett av våra partneruniversiteter. Efter avslutad kurs kommer studenterna att få examen från respektive partneruniversitet. Det andra spåret är att studenterna ska tillbringa hela 5 års grundutbildning i IMU och få bachelor i Dental Surgery (BDS) grad från IMU.

Bachelor of Medicine

International Medical University
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

IMU är Malaysias första och mest etablerade privata medicinska och hälsovårds universitet med över 26 års dedikerad inriktning inom vårdutbildning. IMU uppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) inom kategorin Äldre universitet. På IMU har du möjlighet att studera de första två och ett halvt åren av graden i IMU och överföra till ett av dess partneruniversiteter i Australien, Storbritannien, Irland eller Kanada för att slutföra det medicinska programmet. Dessa internationella partnerskap innebär att IMU: s läroplan har utvecklats för att uppfylla dessa universitets höga internationella standarder. Studenter som studerar medicin i IMU har också möjlighet att slutföra hela examen i IMU. Att studera medicin i IMU kommer också att ge dig en Pathway att träna och arbeta i USA med införandet av USMLE Steg 1 förberedande kurs i IMUs medicinska läroplan över terminerna 1 till 5. Därefter har våra kandidater tidigt förberedelser och är kompetent att sitta för USMLE steg 1-granskning som skapar en väg mot USA: s bostadsmöjligheter.

Bachelor i omvårdnad (Hons)

International Medical University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Malaysia Kuala Lumpur

IMU-kurser i omvårdnad är ett 4-årigt heltidsprogram som förbereder en elev att bli registrerad sjuksköterska, kvalificerad att träna i en rad olika miljöer inom antingen den offentliga eller den privata hälsovårdssektorn. Efter examen med kandidatexamen i omvårdnad kan studenten välja att arbeta som registrerad sjuksköterska eller genomföra en avancerad examen eller efter grundläggande specialisering inom moderskap, ortopedisk vård, omvårdnad, omvårdnad, perioperativ omvårdnad, samhällsomsorg, gerontologi vård och mer . Kandidater kan också välja att fortsätta sina studier på masternivå och doktorandnivå.