HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Litauen 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Litauen 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i omvårdnad, allmänmedicin sjuksköterska

Lithuanian University of Health Sciences
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Litauen Kaunas

Sjuksköterskeprogrammet på grundnivå är modulbaserad, vilket gör det möjligt bättre inlärning och motsvarar EU: s normer för omvårdnad. Tyngdpunkten ligger på de kvalifikationer som krävs för specialområde.

Ungkarl av folkhälsan

Lithuanian University of Health Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2019 Litauen Kaunas + 1 fler

Livsmedelssäkerhet Utbildningen syftar till att förbereda yrkesverksamma ägnas åt tillämpningen av deras färdigheter och kunskaper för att skydda och förbättra folkhälsan genom att säkerställa och förbättra livsmedelssäkerheten längs livsmedelskedjan och genom att minska människors exponering för kemiska och biologiska faror livsmedelskonsumtion.

Kandidat i fysioterapi

Lithuanian Sports University
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Litauen Kaunas

Syftet med programmet är att utbilda högkvalitativa fysioterapeuter på universitetsnivå på grundval av den senaste grundläggande och tillämpade tvärvetenskapliga vetenskapen och moderna tekniska prestationer.