HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Libanon 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Libanon-officiellt kallat Libanon. Den återfinns i Östra Medelhavet. Många människor i landet har tillgång till utbildning, som i grunden är uppdelad i grundläggande, primär och sekundär samt eftergymnasial utbildning.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Libanon 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Medicinsk biokemi är utformad för att presentera grunderna i biokemi, vilket bland annat en studie av struktur av kolhydrater, lipider, proteiner, enzymer och nukleotider, förutom deras ämnesomsättning, bioenergetik, membran och signalsystem, integration och reglering av de viktigaste metaboliska vägar , kvävemetabolism, myoglobin, hemoglobin, och hemostas, med betoning på den biokemiska grunden för den mänskliga sjukdomen.

Kandidatexamen i farmaci

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Doserings praxis, rådgivning och kontroll av läkemedelsinteraktioner och andra apotekspraxis kommer att tillämpas i det här programmet så att eleven kommer att utvärderas för kliniska och praktiska färdigheter efter examen.

Kandidat i Arbetsterapi

Saint Joseph University of Beirut
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon.