HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Beirut i Libanon 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Libanon-officiellt kallat Libanon. Den återfinns i Östra Medelhavet. Många människor i landet har tillgång till utbildning, som i grunden är uppdelad i grundläggande, primär och sekundär samt eftergymnasial utbildning.

Införande av många läroanstalter visar att Beirut är centrum för utbildning och lärande i hela Libanon. Värt att titta på arkitektoniska platser och tillgången på olika lärosäten vittnar Beirut 's pedagogiska framgångar i Libanon.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Beirut i Libanon 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i biomedicinsk vetenskap

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Medicinsk biokemi är utformad för att presentera grunderna i biokemi, vilket bland annat en studie av struktur av kolhydrater, lipider, proteiner, enzymer och nukleotider, förutom deras ämnesomsättning, bioenergetik, membran och signalsystem, integration och reglering av de viktigaste metaboliska vägar , kvävemetabolism, myoglobin, hemoglobin, och hemostas, med betoning på den biokemiska grunden för den mänskliga sjukdomen.

Kandidatexamen i farmaci

Lebanese International University
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Doserings praxis, rådgivning och kontroll av läkemedelsinteraktioner och andra apotekspraxis kommer att tillämpas i det här programmet så att eleven kommer att utvärderas för kliniska och praktiska färdigheter efter examen.

Kandidat i Arbetsterapi

Saint Joseph University of Beirut
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Libanon Beirut

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon.