HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Lettland 2020

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Lettland, officiellt Republiken Lettland, är ett land i Baltikum i norra Europa. Det gränsar i norr av Estland, i söder av Litauen, i öster av Ryssland, och i sydöst av Vitryssland. Letterna är en baltisk människor, kulturellt relaterade till litauerna. Kapitalet är Riga som är hem till Lettlands universitet med mer än 23.000 inskrivna studenter.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Lettland 2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i optometri

University of Latvia
Campusstudier Heltid Deltid 3 - 4 år September 2020 Lettland Riga + 1 fler

Detta program är baserat på studier av naturvetenskap, medicin och grundläggande principer för primär ögonvårdstjänst. Bachelorprogrammet är det första steget i professionell optometristutbildning i Lettland.

Professionell tandvård

University of Latvia
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Lettland Riga

Tandplanen leder till tandläkarexamen och utgör grunden för specialutbildning eller vetenskaplig (PhD) studier. Syftet med studiet är att förbereda kvalificerade specialister med teoretiska och praktiska färdigheter som är lämpliga för att självständigt utöva allmän tandvård.