$close

Filter

Visa resultat

De bästa kandidatprogrammen på deltid i Lettland

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa i… Läs mer

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Lettland har både avgiftsbelagda och statligt finansierad högre utbildning. Landet har två typer av högre utbildningar. Dessa inkluderar de akademiska och professionella program. Det finns tre nivåer av akademisk högskoleutbildning - kandidat-, magister-och forskarutbildning. Klimatet i landet gynnar olika vintersporter och fritidsaktiviteter såsom skridskoåkning, skidåkning och ishockey. Internationella studenter föredrar att studera i Lettland på grund av sitt sociala liv, konst och kulturinstitutioner. Landets kultur är lätt att anta att.

Kontakta skolor direkt om kandidatexamen i hälsa på deltid i Lettland 2021/2022

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Riga, Lettland

Kandidatexamen i optometri är breda studier baserade på synvetenskap och det moderna problemet med primär synvård.

Kandidatexamen i optometri är breda studier baserade på synvetenskap och det moderna problemet med primär synvård. -
Kandidatexamen
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier