HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 4 kandidatprogrammen i Laboratorievetenskap 2020

En kandidatexamen betraktas som ett nödvändigt steg för att erhålla en rad karriärmål. Efter att ha avslutat en examen, akademiker har möjlighet att komma in i arbetslivet eller fortsätta sin utbildning i en master-eller doktorsexamen program. I studier kan innefatta en kombination av klassrummet och praktisk inlärning.

Vad är en kandidatexamen i Medical Laboratory? Laboratorium forskare är en viktig del i diagnos och behandling av sjukdomar. En examen i fältet förbereder dig för att arbeta med en rad av medicinsk utrustning som du deltar i diagnostisk patologi och forskning. Eleverna kommer att stöta på både klassrum och laboratoriemiljö under sina studier. Dessa program varar normalt åtta till tio terminer, och ofta kommer institutionerna bidra till professionell placering efter examen.

Positioner inom laboratorievetenskap erbjuder starka löner och en engagerande vetenskapligt arbetsmiljö.För att få en examen i fältet, måste de sökande ha en kandidatexamen som visar sin gällande upplevelse.

Kostnaderna för att genomföra ett program varierar stort mellan institutionerna, och det är viktigt att undersöka kostnaderna för att hitta den som passar bäst för dig. Längd av program och plats kan påverka kostnaderna, så att eleverna bör kontakta sin skola för specifik information om kostnader.

Efter att de har avslutat sin examen, många studenter fortsätter sina studier inom området och få ytterligare kunskap tillsammans med ökad möjlighet. Det finns olika men specifika områden att välja mellan, och akademiker kan hitta nybörjar positioner i varje efter examen. Individer arbetar i både laboratorie- och sjukhusmiljö, och många arbetar i folkhälsoorganisationer, ideella organisationer eller läkemedelsföretag.

Det finns ett antal institutioner som erbjuder en kandidatexamen i Medical Laboratory, så det är viktigt att undersöka en rad olika skolor.Till att börja söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

4 Resultat i Laboratorievetenskap Filter

Kandidatexamen i hälsovetenskap i medicinsk laboratorievetenskap

Bellarmine University
Amerikas förenta stater, Louisville
Kandidatexamen
September 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Som medicinsk laboratorieforskare kommer du att bli en livsförare! De flesta medicinska beslut baseras på laboratorietestresultat som genereras av medicinska laboratorieforska ...

Läs mer

Kandidatexamen i medicinsk laboratorievetenskap (bmlsc)

Charles Darwin University
Australien, Darwin + 2 Mer
Kandidatexamen
Januari 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Denna yrkesutbildning och professionellt orienterad grad kommer att förbereda studenterna för en karriär som medicinska forskare inom områdena diagnostik patologi, forskning, ...

Läs mer

Ungkarl medicinsk laboratorievetenskap (hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Malaysia, Shah Alam
Kandidatexamen
Augusti 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Medicinsk laboratorievetenskap (MLS) Programmet ger en möjlighet för utbildning i alla de stora disciplinerna medicinsk

Läs mer

Bmls inom medicinsk laboratorievetenskap

Igbinedion University, Okada
Nigeria, Benin City
Kandidatexamen
Mars 2020
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Medicinsk laboratorievetenskap är en lovande och dynamisk yrke som är utformad för att ge breda baser grundläggande vetenskaplig kunskap och dess tillämpning så att akademiker ...

Läs mer