HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Läkemedelsvetenskap på distans in Zurich i Schweiz 2019

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Studien av läkemedelsvetenskap fokuserar på utveckling av läkemedel, tillverkning och leverans, vilket är viktigt för att förstå hur man förbättrar droger för att bättre bekämpa människors sjukdom. Eleverna kan skräddarsy sin utbildning till sina intressen och kan studera kemisk och biokemisk teknik, molekylärbiologi, fysiologi och farmakologi.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Zürich är hem för över 60 tusen personer vid 20 universitet och ännu mer på andra tertiära skolor. Det är också känt för teknik och tillämpad vetenskap, främst genom att vinna priser i Europa och världen konventioner och genom att producera Noble pristagare.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Läkemedelsvetenskap på distans in Zurich i Schweiz 2019

1 Resultat i Läkemedelsvetenskap, Zürich, Distansutbildning Filter

Bachelor's in Clinical & Pharmaceutical Management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Schweiz Zürich + 1 fler