Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Deltid

De mest populära kandidatprogrammen i Läkemedelsvetenskap på deltid 2019

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Studien av läkemedelsvetenskap fokuserar på utveckling av läkemedel, tillverkning och leverans, vilket är viktigt för att förstå hur man förbättrar droger för att bättre bekämpa människors sjukdom. Eleverna kan skräddarsy sin utbildning till sina intressen och kan studera kemisk och biokemisk teknik, molekylärbiologi, fysiologi och farmakologi.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Läkemedelsvetenskap på deltid 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Läkemedelsvetenskap

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Studenter är utrustade med användbara verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och bidrar på ett effektivt sätt till organisationer inom hälso- och sjukvårdsområdet. K ... [+]

Studenter är utrustade med användbara verktyg för att komma in på arbetsmarknaden och bidrar på ett effektivt sätt till organisationer inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Kliniska och farmaceutiska chefer ser till att deras anläggning arbetar med sin högsta potential genom övervakning av dag-till-dag förvaltningen. De måste utarbeta och genomföra Mål, politik och förfaranden för deras avdelningar och utbildad personal om förändringar. De hantera och utvärdera kvaliteten på arbetet i den administrativa samt kliniska arbetet och klinisk prövning, kontorister och professionell personal. De klarar aktiviteter och utbildningsinsatser för anställda. De skapa och hantera budgetar, övervaka rekrytering och organisera verksamheten med andra chefer. ... [-]

Schweiz Zürich
Öppen antagning
Deltid
1 år
Online
Läs mer på svenska