Filter
Kandidatexamen
Oceanien Studietyp: Internet Tempo: Alla

De mest populära Kandidatexamina i Läkarvetenskap på internet 2019 Oceanien

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Fältet för medicin handlar om att diagnostisera, förebygga och behandla mänskliga sjukdomar och skador. Medicinska elever lär sig att läka och ta hand om sjuka människor, med hjälp av sin djupa kunskap om människokroppen och ämnen som läkemedel och kirurgi.

Tjänar en online-examen från en skola kan sannolikt leda till en befordran och / eller lön upp, eller förbereda dig för en ny karriär. Även om klassrumsundervisning kan anses vara mer traditionella, är nätbaserad utbildning fördel i sin egen rätt. Det är en blandning av utbildningsprogram och enskilda klasser som erbjuds via online lärande organisationer. Det är inte ovanligt att undervisning kostnaderna för online-kurser för att bli lägre än för en vanlig skola, men det är verkligen inte tillförlitliga av alla online-program.

Oceanien även känd som Oceanica är en region centrerad på öarna i tropiska Stilla havet. [4] uppfattningarna om Oceanien, från sina tre delområden med Melanesien, Mikronesien och Polynesien [5] för att, mer allmänt, hela trångsynt regionen mellan Asien och Amerika, däribland Australien och Malayskärgården.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Läkarvetenskap på internet Oceanien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Läkarvetenskap, Oceanien, Internet

Charles Sturt University

... [+]

Mest populära kandidatprogram i Läkarvetenskap på internet Oceanien. Varför läsa denna kurs? Vad kommer jag lära mig? bioteknik hematologi [-]
Australien Wagga Wagga
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska