Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Kinesiology 2019

De flesta kandidatexamen kräver ingen annan utbildning på universitetsnivå, så studenterna skriver ofta in det här programmet först. Beroende på vilket land universitetet är i, kan programmet slutföras på tre till fem år.

Vad är en kandidatexamen i kinesiologi? Kinesiologi är studien av mänsklig rörelse. Eleverna fokuserar ofta på detta område för att lära sig mer om atletisk skicklighet, träningsmetoder, rehabiliteringstekniker och terapeutiska övningar. Denna typ av program kan erbjuda praktisk erfarenhet i en laboratorieinställning. Exakta kurser som krävs för denna utbildning kan variera beroende på skola och koncentration. Vissa universitet kan tillåta forskare att fokusera på träningsfysiologi, gymnasieskolor eller fitnesshantering. Några exempel är kurser inom hälsoutbildning, kinesiologi, biologi, träningsvetenskap och sportledning.

Många deltagare får viktiga färdigheter, såsom analys, kommunikation och motivation, genom detta program. Studenter kan använda dessa färdigheter för att vidareutveckla sin utbildning, bli konkurrenskraftiga jobbsökande och förbättra sina personliga liv.

Det finns ingen universell kostnad för en kandidatexamen, så det är vanligt för sökande att kontakta skolor direkt för att få en uppskattning. Undervisningen beror ofta på plats, studieområde, längd och klasstyp. Vissa skolor kan ha lite olika kostnader varje termin.

Vilken typ av karriär kan en kandidatexamen i kinesiologi leda till? Utan någon annan utbildning kan akademiker fortsätta att bli personliga tränare, sport tränare, domare, dansinstruktörer eller arbetsterapi assistenter. Många forskare använder denna examen som utgångspunkt för en magisterexamen. Med mer utbildning kan utexaminerade kunna bli ergoterapeuter, kiropraktorer eller rehabiliteringsterapeuter.

Kandidatexamen finns i skolor i många länder. När du letar efter ett program som uppfyller dina behov kan du kanske hitta en lärare på skolor i närheten av dig eller genom online-kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Kinesiology

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Yrkesinriktade eleverna att lösa hälsoproblem och rehabilitering i olika insatsområden att ta itu med sociala efterfrågan i takt med den tekniska och vetenskapliga innova ... [+]

mission

Yrkesinriktade eleverna att lösa hälsoproblem och rehabilitering i olika insatsområden att ta itu med sociala efterfrågan i takt med den tekniska och vetenskapliga innovationer.

utsikt

Erkännas i mitten karriär som förbundit sig att förbättra hälsovillkor och rehabilitering, bildar kompetenta yrkesmän med kvalitet och rättvisa.

allmänna mål

Bachelor of fysioterapi och Kinesiology är en professionell som fungerar i mitten med att utforma, genomföra och övervaka terapeutiska program som möjliggör optimal utveckling och bevarande av människokroppen rörelse i olika skeden av livet, förbättra marknadsföring och förebyggande för att förbättra livskvaliteten för personer inom och utanför gemenskapen, med vetenskaplig grund och hög social, etisk och moralisk och generering av tekniska innovationer mening, enligt diagnosen behov, öka hälsa problemlösning.... [-]

Bolivia Cochabamba
February 2020
Heltid
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska