HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Kina 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Kina försöker att främja utvecklingen av förstklassiga universitet. Kina 's ekonomi är redan världens ' s näst största och växer fortfarande. Upplever sin kultur och förstå sin marknad tillväxt kommer att öka din karriär.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Kina 2019

sökresultat funna Filter

MBBS (på engelska)

Sun Yat-Sen University
Campusstudier Heltid 6 år September 2019 Kina Guangzhou Zhuhai + 1 fler

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS (Program för klinisk medicin ges på engelska). Programmet följer "provisoriska föreskrifter om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", och praxis akademiska principerna om ...

Ungkarl av medicin

Shandong University
Campusstudier Heltid 5 år September 2019 Kina Jinan China Online + 1 fler

De fem åren av systemisk medicinsk utbildning kommer att ge eleverna kunskaper, färdigheter och attityder som behövs för medicinsk praxis.

Kandidatexamen i medicin vetenskap

Southeast University
Campusstudier Heltid 6 år September 2019 Kina Nanjing

Enligt "Provisoriska bestämmelser om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", har undervisningsministeriet i Kina godkänt Southeast University som en av de kvalificerade universitet i Kina att registrera internationella studenter i engelska undervisade grundutbildningen av medicin.