Filter
Kandidatexamen
Kina Guangdong Zhuhai Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in Zhuhai, Guangdong i Kina 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Denna stad är ett stort turistmål i Kina, vilket gör det ännu mer intressant för internationella studenter eftersom de kan studera samt ha oöverträffad kul i processen. De kan studera i skolan såsom Zhuhai College of Jinan University, United International College och många andra.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Zhuhai, Guangdong i Kina 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Kina
Guangdong
Zhuhai
Studietyp
Tempo
Sun Yat-Sen University

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS ( ... [+]

MBBS (på engelska) Detta program är bygg fläck på nationell nivå presenterade stora, det rankas den 4: e bland medicinska högskolor i Kina. SYSU är ett av 30 universitet kvalificerade av MOE i Kina att acceptera MBBS internationella studenter. Alla kurser ges på engelska, utan kinesiska språkkrav. SYSU finns med i WHO World Directory of Medical skolor och utexaminerade MBBS program är berättigade att ta Medical Licensing Undersökningar som innehas av de medicinska råden i olika länder som MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS (Program för klinisk medicin ges på engelska). Programmet följer "provisoriska föreskrifter om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", och praxis akademiska principerna om konsolidering teoretisk kunskap och fokus på teknisk kompetens, tvärvetenskapliga studier och klinisk praxis.... [-]

Kina Guangzhou Zhuhai
September 2019
Engelska
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska