Kandidatexamen i Guangzhou i Kina

De bästa kandidatprogrammen i Guangzhou i Kina 2018

Master

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Guangzhou i Kina 2018

Läs Mer

MBBS (på Engelska)

Sun Yat-Sen University
Campusstudier Heltid 6 år September 2018 Kina Guangzhou Zhuhai, Guangdong + 1 fler

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS (Program för klinisk medicin ges på engelska). Programmet följer "provisoriska föreskrifter om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", och praxis akademiska principerna om ... [+]

MBBS (på engelska) Detta program är bygg fläck på nationell nivå presenterade stora, det rankas den 4: e bland medicinska högskolor i Kina. SYSU är ett av 30 universitet kvalificerade av MOE i Kina att acceptera MBBS internationella studenter. Alla kurser ges på engelska, utan kinesiska språkkrav. SYSU finns med i WHO World Directory of Medical skolor och utexaminerade MBBS program är berättigade att ta Medical Licensing Undersökningar som innehas av de medicinska råden i olika länder som MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS (Program för klinisk medicin ges på engelska). Programmet följer "provisoriska föreskrifter om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", och praxis akademiska principerna om konsolidering teoretisk kunskap och fokus på teknisk kompetens, tvärvetenskapliga studier och klinisk praxis.... [-]