Filter
Kandidatexamen
Kina Guangdong Guangdong Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen i Guangdong i Kina 2019

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Guangdong i Kina 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Sun Yat-Sen University

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS ( ... [+]

MBBS (på engelska) Detta program är bygg fläck på nationell nivå presenterade stora, det rankas den 4: e bland medicinska högskolor i Kina. SYSU är ett av 30 universitet kvalificerade av MOE i Kina att acceptera MBBS internationella studenter. Alla kurser ges på engelska, utan kinesiska språkkrav. SYSU finns med i WHO World Directory of Medical skolor och utexaminerade MBBS program är berättigade att ta Medical Licensing Undersökningar som innehas av de medicinska råden i olika länder som MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen universitetet godkändes som en av de trettio universiteten av undervisningsministeriet i Kina för att registrerar internationella studenter huvudämne i MBBS (Program för klinisk medicin ges på engelska). Programmet följer "provisoriska föreskrifter om kvalitetskontroll normer för engelskVisade Medical Grundutbildning för internationella studenter i Kina", och praxis akademiska principerna om konsolidering teoretisk kunskap och fokus på teknisk kompetens, tvärvetenskapliga studier och klinisk praxis.... [-]

Kina Guangzhou Zhuhai
September 2019
Engelska
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska