HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen i New Brunswick i Kanada 2019

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i New Brunswick i Kanada 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor of Commerce sjukvårdsorganisationen

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Healthcare Management utbildningsprogrammet förbereder studenterna för en karriär inom den snabbt växande hälsovårdsbranschen. Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management examen ger dig en omfattande grundkunskaper i både allmän verksamhet kunskap och specialistkompetens i sjukvårdsorganisationen.

Kandidatexamen i omvårdnad - andra posten beredning

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Humber är stolt över sitt samarbete med University of New Brunswick - båda institutionerna har långvariga traditioner kvalitet i sjuksköterskeutbildningen i Kanada.

Sjuksköterskeprogrammet - regelbunden

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 8 terminer Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Humber är stolt över sitt samarbete med University of New Brunswick. Båda institutionerna har långvariga traditioner spetskompetens inom sjuksköterskeutbildningen i Kanada. Som UNB-Humber Nursing student får du alla fyra års ditt universitet grundexamen utbildningen vid Humber i Toronto. Efter ett framgångsrikt slutförande, kommer du att få en Bachelor of Nursing examen från University of New Brunswick.