HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen i Fredericton i Kanada 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Fredericton i Kanada 2019

sökresultat funna Filter

Bachelor of Commerce sjukvårdsorganisationen

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Healthcare Management utbildningsprogrammet förbereder studenterna för en karriär inom den snabbt växande hälsovårdsbranschen. Humber Bachelor of Commerce - Healthcare Management examen ger dig en omfattande grundkunskaper i både allmän verksamhet kunskap och specialistkompetens i sjukvårdsorganisationen.

Kandidatexamen i omvårdnad - andra posten beredning

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Humber är stolt över sitt samarbete med University of New Brunswick - båda institutionerna har långvariga traditioner kvalitet i sjuksköterskeutbildningen i Kanada.

Sjuksköterskeprogrammet - regelbunden

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campusstudier Heltid 8 terminer Kontakt Skolan Kanada Toronto Fredericton + 1 fler

Humber är stolt över sitt samarbete med University of New Brunswick. Båda institutionerna har långvariga traditioner spetskompetens inom sjuksköterskeutbildningen i Kanada. Som UNB-Humber Nursing student får du alla fyra års ditt universitet grundexamen utbildningen vid Humber i Toronto. Efter ett framgångsrikt slutförande, kommer du att få en Bachelor of Nursing examen från University of New Brunswick.