HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Italien 2019

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Italien 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i omvårdnad

Sapienza University of Rome
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Rome

Den Bachelors Programmet i omvårdnad, som är den första och enda sjuksköterskeprogrammet närvarande hålls på engelska i Italien, förbereder eleverna för att arbeta som certifierad kliniska sjuksköterskor och certifierade omvårdnad specialister (narkos, förlossningsläkare, prenatal och gynekologisk vård) i offentliga och privata vårdinrättningar över Europeiska gemenskapen.

Kandidatexamen i medicin och kirurgi

University of Bologna
Campusstudier Heltid 6 år Oktober 2019 Italien Bologna

Huvudsyftet med ett-cykelprogrammet inom medicin och kirurgi är att ge medicinska kandidater med den kunskap och färdigheter som krävs för att utöva en modern typ av medicin. De måste kunna integrera hälsofrämjande åtgärder, förebyggande av sjukdomar, behandling och rehabilitering i sin praxis, och de måste kunna göra det även i ett internationellt sammanhang.

Kandidat i genomforskning

University of Bologna
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Bologna

Den internationella examen i genomics ger den teoretiska och praktiska grunden för att utbilda en professionell förmåga att tillämpa IT, matematiska och statistiska färdigheter för analys av genomiska data och följaktligen analys av transcriptomiska, proteomiska och epigenomiska data, systembiologi och metagenomics, i prokaryoter, eukaryoter och människor.

Kandidatexamen i teknik teknik för hälsa (visas på italienska)

University Of Bergamo
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Bergamo

Syftet med kursen är att utbilda ingenjörer som kommer att arbeta med medicinsk personal att ge patienter med mer effektiva behandlingar som bygger på användning av innovativ teknik. Denna professionella är också kunna organisera och att effektivt utnyttja tekniska verktyg för vård och hjälp.

Master i teori och metoder för förebyggande och anpassad fysisk aktivitet

University of Parma
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Italien Parma

Magisterexamen i teori och metoder för förebyggande och anpassad fysisk aktivitet är en tvåårig fri åtkomstmästare för 120 ECT. Lärare av idrott och idrott. Detta är ett dagligt liv och socialt deltagande.

Bachelor i obstetrik

University of Parma
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

Kursen inom barnmorska är en teori om praktik för framtida barnmorska. Fokus ligger på fördjupad kunskap om fysiologi, främjande och underhåll av kvinnors hälsa på alla stadier av livet med särskild uppmärksamhet på moderbarnsparet.

Kandidatexamen i omvårdnad

University of Parma
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

Studenterna på University of Parma , Kurs i kandidatexamen i omvårdnad är inskrivna i en tre-års heltid som varar.