HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Parma i Italien 2021

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Parma i Italien 2021

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i omvårdnad

University of Parma
Kandidatexamen
Okt 2021
<
Heltid
<
3 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Studenterna vid University of Parma , Course of Bachelor Examens i sjuksköterska är inskrivna i en treårig varaktig heltidskurs.

Läs mer

Bachelor i obstetrik

University of Parma
Kandidatexamen
<
Heltid
<
3 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Kursen i barnmorskor är en treårskurs och syftar till teoretisk-praktisk utbildning för den framtida barnmorskan. Fokus ligger på fördjupad kunskap om fysiologi, marknadsförin ...

Läs mer