Kandidatexamen i Bologna i Italien

De bästa kandidatprogrammen i Bologna i Italien 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Bland en av de mycket gamla städer i Italien, har Bologna alltid varit en mycket framstående plats att besöka och få utbildning. Utbildningsinstitutioner, såsom universitet Bolonga, skryta med välutbildade lärare och undervisning i medeltida konst, musik och kultur.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Bologna i Italien 2018

Läs Mer

Kandidat I Genomforskning

University of Bologna
Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Italien Bologna

Genomics är ett internationellt 3-årigt bachelorprogram som lärs på engelska, bildar bioteknik och biovetenskapliga kandidater som är specifikt kvalificerade för att tillämpa matematik, statistik och informatik på strukturella och funktionella analyser av genomer. [+]

Varför studera Genomics?Genomics är ett internationellt 3-årigt bachelorprogram som lärs på engelska, bildar bioteknik och biovetenskapliga kandidater som är specifikt kvalificerade för att tillämpa matematik, statistik och informatik på strukturella och funktionella analyser av genomer.Kandidater i genomics kommer att kunna ifrågasätta, organisera, annotera och kurera biologiska dataset och att tillhandahålla verktyg och insikter för förståelsen av -omiska data och för systembiologi av prokaryoter och högre organismer, inklusive människor.FörkunskapskravHur man ansöker: deadlines, krav, antagningsprocedurer för italienska och internationella studenter.

Genomics är ett begränsat åtkomstprogram: det betyder att du måste väljas för att delta.... [-]