HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Bergamo i Italien 2019

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

Bergamo är en fascinerande plats som välkomnar en hälsosam antal studerande i sina universitet och högskolor varje år. Bergamo har ett unikt namn i topplacering pedagogisk arena för Italien. Det erbjuder högkvalitativ utbildning i ämnen som musik och scenkonst.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Bergamo i Italien 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i teknik teknik för hälsa (visas på italienska)

University Of Bergamo
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Italien Bergamo

Syftet med kursen är att utbilda ingenjörer som kommer att arbeta med medicinsk personal att ge patienter med mer effektiva behandlingar som bygger på användning av innovativ teknik. Denna professionella är också kunna organisera och att effektivt utnyttja tekniska verktyg för vård och hjälp.