HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Sligo i Irland 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

En av de mest folkrika städer i Irland, Silgo, är känd för sitt avancemang i ny teknik och entreprenörskap.Denna stad har några av de bästa IT-och teknik-baserade universitet och utbildningsinstitutioner såsom Institute of Technology Sligo och St Angela 's College, Sligo

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Sligo i Irland 2019

sökresultat funna Filter

Sjuksköterskeprogrammet (internationell) top-up ett år grad

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Irland Sligo

Det här utbildningsprogrammet är att förbereda internationellt erkända diplom sjuksköterskor att arbeta globalt. Programmet ser till att eleverna uppnå den professionella kompetens och akademiska kredit för att arbeta i en mängd olika kliniska situationer runt om i världen.