Filter
Kandidatexamen
Irland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Den bästa kandidatexamen i Irland 2020

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Irland 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Det här utbildningsprogrammet är att förbereda internationellt erkända diplom sjuksköterskor att arbeta globalt. Programmet ser till att eleverna uppnå den professionella ... [+]

Detta är en innovativ top-up Bachelor of Nursing (BN) (International) programmet syftar till att förbereda sjuksköterskor att arbeta globalt; levereras i en unik miljö i nordvästra Irland, St. Angela College, en College of National University of Ireland, Galway (NUI Galway).

Graden Programmet är utformat för att säkerställa att eleverna uppnå yrkeskompetens och akademiska kredit för att arbeta i en mängd olika kliniska situationer runt om i världen. Alla studenter tilldelas en akademisk rådgivare för att stödja deras pedagogisk utveckling vid sidan av en utsedd International Student Tutor (IST) för att underlätta språk, kulturella, sociala och personligt stöd.... [-]

Irland Sligo
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska