Kandidatexamen i Tangerang i Indonesien

De bästa kandidatprogrammen i Tangerang i Indonesien 2018

Master

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Indonesien, ett land i Sydostasien, bostäder mer än 238 miljoner människor. Indonesien är det fjärde mest befolkade landet i världen. Landets utbildningssektorn är indelad i förskolan, junior och senior primär, sekundär och utbildade kurser.

En av de största städerna i Indonesien, är Tangerang ett nav av god islamisk utbildning i detta land. Alla som ser fram emot att skaffa bra religionsundervisning bör gå till Tangerang.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Tangerang i Indonesien 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Farmaceutisk Teknik

Swiss German University
Campusstudier Heltid 4 år July 2018 Indonesien Tangerang

Schweizertyska University (SGU) är den första och enda universitetet erbjuder en kandidatexamen (S1) inom området för farmaceutisk Engineering i Indonesien, med studenter närvarande avancera sin karriär som professionella i nationella och multinationella företag. [+]

Om Study Program

Schweizertyska University (SGU) är den första och enda universitetet erbjuder en kandidatexamen (S1) inom området för farmaceutisk Engineering i Indonesien, med studenter närvarande avancera sin karriär som professionella i nationella och multinationella företag. Pharmaceutical Engineering är en koncentration av utbildningen kemiteknik, med fokus på design, drift och optimering av processer i läkemedelsindustrin. Denna studie program kombinerar teoretiska perspektiv med faktisk erfarenhet i läkemedelsindustrin genom att erbjuda en praktikplats program i Indonesien och i Tyskland.

Syn :

För att bli en globalt erkänd kemiteknik studieprogram, briljera i teknik och demonstrera integritet, liksom hög social ansvar.... [-]


Kandidatexamen I Biomedicinsk Teknik

Swiss German University
Campusstudier Heltid 4 år July 2018 Indonesien Tangerang

Medicinsk teknik är en fältstudie som gäller tekniska principer att finna en lösning på problem inom biologi och medicin med målet att förbättra hälso- och sjukvården. [+]

Om Study Program

Medicinsk teknik är en fältstudie som gäller tekniska principer att finna en lösning på problem inom biologi och medicin med målet att förbättra hälso- och sjukvården. Den kombinerar grundläggande vetenskap och teknik för att utveckla, förbättra och producera medicinsk utrustning eller metod.

Lokala och internationella praktikprogram kommer att introducera studenterna till miljön sjukhusledningen, medicinsk industri och forskningsinstitution.

Vad du studerar

Under det första året studenten lära sig grundläggande vetenskaper, grunderna i elektronik och programmering, och även om de laboratorier. Därefter kommer de att lära sig mer avancerade om elektronik och programmering, och medicinsk vetenskap. Studenterna kommer att få erfarenhet av forskning inom följande år för att förbereda dem för praktik utomlands. Under det sista året av sina studier, kommer eleverna lära sig att flera biomedicinska ingenjörsstudier för att förbereda dem för att vara redo att gå in i arbetsområdet.... [-]