HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Holistic Medicine 2019

En kandidatexamen tar vanligtvis fyra år att slutföra, under vilken tid deltagarna får avancerad kunskap om ett visst ämne. Personer bedriver normalt en kandidatexamen för att förbättra sina karriärmöjligheter.

Vad är en kandidatexamen i holistisk medicin? Kurser i detta program är generellt inriktade på att öka deltagarnas förståelse av motion, nutrition, lämpliga matvanor och hälsosam livsstil beteende. Målet med programmet är i allmänhet att förbereda individer för att hjälpa andra att leda hälsosammare och längre liv genom holistiska åtgärder. Kurser kan fokusera på analys och förståelse av ekonomiska, kulturella och sociala förhållanden som påverkar hälsan och de viktigaste rollerna fysisk aktivitet och näring spelar i hälsa och sjukdom.

Kandidater från detta program tenderar att utveckla förmågan att tänka i större skala för att utveckla och genomföra globala hälsovårdslösningar. Många har också en intensiv forskning, analys och kritisk tänkande förmåga. Var och en av dessa färdigheter är tvärvetenskaplig och kan hjälpa kandidater i deras utvalda karriärfält och i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar kraftigt från skolan till skolan och platsen till platsen. Framtida studenter ska göra sin forskning innan de ansöker om ett program.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i holistisk medicin kan vara väl rustade att driva ett antal spännande karriärmöjligheter. Några jobbtitlar som deltagare i programmet kan innehålla inkluderar fysioterapeut, massage terapeut, personlig tränare, sjuksköterska, diet och näringskonsult, kiropraktor och akupunktör. Kandidater kan gå in i vård, sport, näring, regering, mattjänster eller konsultindustrier. De kan hitta uppfyllelse på privata sjukhus, hälsovårdskliniker, gym och sportklubbar eller akademiska institutioner.

När en person går till skolan beror slutligen på hans eller hennes plats, budget och befintliga förpliktelser. Online-program erbjuder flexibilitet att program i klassrummet inte gör det. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Holistic Medicine Filter

Btech i somatology

University of Johannesburg
Campusstudier Heltid 1 år February 2020 Sydafrika Johannesburg

De kurser för BTech i Somatology innefattar Zonterapi (specialiserade massagetekniker), Forskningsmetodik, Kamouflage terapi, Somatechniques, Permanent make-up, Socio Psykologi, aromaterapi (specialiserade massagetekniker),> Thai Massage, Business Practice, Somatology Research Project, Business Practice,> TT, Somatology forskningsprojekt, Zonterapi Fallstudier