HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära kandidatprogrammen i Herbal Medicine 2019

En kandidatexamen tjänas av en person efter att han eller hon har genomgått en strikt tre till sju år som lär sig om ett specifikt ämne. Individer bedriver vanligtvis en kandidatexamen för att öka sina karriärmöjligheter.

Vad är en kandidatexamen i växtbaserad medicin? En kandidatexamen på detta område syftar generellt till att främja en djupare förståelse för växtbaserade läkemedel och hur de kan användas för att behandla vanliga sjukdomar och tillstånd. Kandidater från programmet är vanligtvis utrustade för att börja arbeta som botaniska medicinska experter direkt, men vissa väljer att driva en avancerad nivå inom området. Under utbildningen kan deltagarna lära sig att identifiera och klassificera örter, hur man förebygger sjukdomar och uppbär långtidshälsa genom att använda växter och hur man odlar läkande örter. Kurser kan också fokusera på tillverkning och kvalitetssäkring aspekter av växtbaserade läkemedel, liksom de historiska, kulturella och ekonomiska perspektiverna av botaniska läkemedel.

Kandidater från detta program tenderar att få en djup uppskattning för naturen och dess naturliga helande egenskaper och en fast grund i nuvarande forskningsmetoder. Många har också starka kritiska tänkande och analytiska förmågor. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara användbar i deras personliga och professionella liv.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar mycket, och individer bör göra sin forskning innan de ansöker om något program. Faktorer som kan påverka kostnaderna för undervisningen inkluderar skolans placering och programmets varaktighet.

Personer som bedriver avancerad nivå inom örtmedicin kan upptäcka att de har många spännande karriärmöjligheter som presenteras för dem. Dessa kan innefatta positioner som kvalitetssäkring specialister, forskare och utvecklare experter, ört kultiverare, växtbaserade industrikonsulter, representanter, tillverkare eller formulatorer eller akupunktörer. Kandidater kan hitta framgång och uppfyllelse inom hälsa och välbefinnande, läkemedel, botanik, omvårdnad, näring, farmakologi eller naturmedicin industrier.

Många institutioner erbjuder online-program inom örtmedicin. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Herbal Medicine Filter

Kandidatexamen i växtvetenskap

Bastyr University
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Kenmore San Diego + 1 fler

Bastyr University naturläkemedel vetenskaper grad avslutad programmet utbildar personal som kan svara på den växande efterfrågan på örtmedicin experter. Genom att studera med Master herbalists, studenterna genomföra en grundlig och vetenskapligt rigorös utbildning. Utexaminerade avsluta programmet i två år och är beredda att gå in i växtbaserade produkter fältet direkt påbörja arbetet som botaniska medicin experter eller utöva ytterligare utbildning inom närliggande områden.