HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Tbilisi i Georgien 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Georgien är en suverän stat i Kaukasien i Eurasien. Beläget vid kusten av Svarta havet, är det avgränsas i norr och nordost av Ryssland, i söder av Turkiet och Armenien, och i sydöst av Azerbajdzjan.

Som den största stad med över 1 miljon invånare, är Tbilisi också huvudstad Georgien. Det ligger längs floden Kura River. Staden har flera stora institutioner för högre utbildning och bland dem är den största och viktigaste universitetet i Georgia - Tbilisi State University.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Tbilisi i Georgien 2019

sökresultat funna Filter

Ungkarl i medicinsk teknik

Georgian Technical University
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Georgien Tbilisi

Programmets pedagogiska mål för biomedicinsk teknik ger studenterna kunskap om hur man tillämpar sina grundläggande tekniska färdigheter för att lösa problem inom medicin och biologi. Programmet omfattar medicintekniska instrument och design, fysiologi, biomaterial, masstransport, tillämpning av datorer i medicin, konstgjorda implantat och medicinsk bildbehandling. Anatomi och fysiologi som de relaterar till specifika tillämpningar på bioengineering kommer att ses över. Den syftar till att underlätta studentens förståelse inom alla områden inom biomedicinsk teknik så att de kan uppskatta fackets samarbets natur. Ge en behörig yrkeshögskola för studenter som planerar att bli tekniker.

Kandidat i Apoteket

The University Of Georgia
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Georgien Tbilisi

Syftet med detta program är att förbereda en internationellt kvalificerad ungkarlapoteknare som kommer att kunna utvecklas professionellt på apotekets arbetsmiljö och fortsätta till nästa utbildningsstadium. Kandidater kommer att ha grundläggande kunskaper inom: läkemedelsvård, patientcentrerad farmakoterapi, användning av resultaten av kliniska prövningar inom apoteket, produktion och tillverkning av medicinska produkter och läkemedelsanalys; Förvaltningskunskaper som är nödvändiga för att: främja läkemedelsforskning baserad på etiska värden, bearbetning och leverans av läkemedelsinformation, genomförande av läkarmottagare-modell, kommunikation med professionella samhällen och allmänhetens samhälle, även kompetens för hantering av de strukturella enheterna på lämplig (mellanliggande) nivå i läkemedelsorganisationerna. Kandidaterna i detta program kan vara anställda i läkemedelsföretag, apotek och dr UG butiker, sjukvårdsinrättningar, folkhälsoorganisationer, dr UG kvalitetskontroll och toxikologiska laboratorier, även i försäkringsbolag som utför sjukförsäkring, och viktigast av allt Hälso- och medicinskolan, The University Of Georgia farmaceutiska The University Of Georgia ska vara behörig att ha positioner för en apotekare och / eller en chef i apoteksproblemen.

Bachelor of Nursing

The University Of Georgia
Campusstudier Heltid Öppen antagning Georgien Tbilisi

Syftet med programmet är att främja en effektiv drift av hälsovårdssystemet genom att utbilda kvalificerade och högt kompetenta sjuksköterskor. Studenterna är kvalificerade att arbeta som sjuksköterska internationellt och lokalt eller fortsätta sin utbildning i lokala eller internationella universitet