HEALTHCARESTUDIES

Se kandidatprogram i Folkhälsa på internet i Australien 2020

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Folkhälsounderstudier förbereder eleverna för att identifiera orsakerna till hälsokriser inom befolkningen och att utveckla samhällsnivååtgärder. Fokusområden kan omfatta mental hälsa, åldrande, katastrofrespons, kronisk sjukdom, tobakskontroll och mer.

Online lärande handlar om användning av elektroniska medier och informations-och kommunikationsteknik (IKT) i utbildningen. Med online-lärande man har flexibiliteten att komma åt sina studier när som helst och var som helst kan logga in på.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Folkhälsa på internet i Australien 2020

2 Resultat i Folkhälsa, Australien, Internet Filter

Kandidatexamen i folkhälsan

University of South Australia Online
Kandidatexamen
Jun 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
01 Jun 2020
Engelska
Internet

Denna grad går utöver behandlingen av individer och syftar till att förbättra befolkningens hälsa och välbefinnande. Folkhälsan omfattar områden som är så omfattande som en kr ...

Läs mer

Torrens University Australia
Kandidatexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Hälsofrämjande Officer valfria enheter Antagning KRITERIER

Läs mer