HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Finland 2020

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Finland 2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i hälso- och sjukvård i omvårdnad

Lapland University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Augusti 2020 Finland Kemi

Målet med utbildningsprogrammet är att utbilda sjukvårdspersonal med allmän och särskild kunskap inom vård och omvårdnad. Studierna möjliggör akademiker att arbeta i Finland och andra internationella miljöer på sjukhus och vårdcentraler samt inom den privata sektorn.

Kandidatexamen i omvårdnad

Satakunta University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Augusti 2020 Finland Pori

Gradprogrammet inom omvårdnad kommer att förbereda dig för ett värdefullt yrke där du kommer att arbeta med kunder i olika åldersgrupper som främjar deras hälsa och välbefinnande och behandlar deras sjukdomar.

Kandidatexamen i fysioterapi

Satakunta University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Augusti 2020 Finland Pori

Fysioterapeuter är experter på rörelse och funktionell kapacitet under alla faser av livslängden.

Kandidatexamen i omvårdnad

Savonia University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 3.5 år Augusti 2020 Finland Kuopio

Efter att ha genomgått vårdstudierna kommer du att vara en kompetent och kompetent sjuksköterskespecialist. Du kommer att ha omfattande kunskap om omvårdnad; Du kommer att behärska de nödvändiga koncepten, metoder och färdigheter för att möjliggöra kritisk bedömning och beslutsfattande vid förändring och oförutsägbar omvårdnad. Efter examen kommer du att vara en expert på omvårdnadspatienter och ha förmåga att tillämpa dina kunskaper och färdigheter när man löser komplexa och oförutsägbara omvårdnadsproblem.

Kandidatexamen i omvårdnad

Tampere University Of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Kontakt Skolan Finland Tammerfors

Omvårdnad handlar om att stödja människors hälsa och välbefinnande under hela livet. Den professionella sjuksköterskans roll är att skydda, främja och förbättra hälsan hos individer, familjer och samhällen för att förbättra livskvaliteten. Vårt utbildningsprogram inom omvårdnad utbildar internationellt inriktade yrkesverksamma inom hälsovårdsområdet. Studierna kommer att ge dig de färdigheter som behövs i olika hälsoinställningar. Under programmet kommer de senaste forsknings- och bevisbaserade omvårdnadspraxis att integreras med praktisk professionell kompetens.

Kandidat i hälsovård - Sjukvård

Centria University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Augusti 2020 Finland Kokkola

Vill du komma nära människor och delta i sina olika stadier av livet? Är du intresserad av att främja hälsan, välbefinnandet och säkerheten hos individerna och hela samhället? Gillar du förändrade situationer och mångkulturella miljöer? Om du är en lagspelare, njut av att ta ansvar och kan arbeta självständigt, då är du lämplig för omvårdnadsstudier!

Ungkarl av vårdtjänster inom omvårdnad (sjuksköterska)

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Campusstudier Heltid 42 månader Kontakt Skolan Finland Seinäjoki

Utbildningsprogrammet kvalificerar studenten som en legitimerad sjuksköterska (RN). Programmet utbildar sjuksköterskor som är experter på omvårdnad i olika arbetsmiljöer. Deras huvuduppgift är att främja och upprätthålla hälsa och förebygga sjukdom. De bryr sig för sjuka och lidande individer, familjer och samhällen och även rehabilitera dem.

Kandidat i hälsovård inom omvårdnad

JAMK University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid Augusti 2020 Finland Jyväskylä

Träffa människor från hela världen, lär dig om olika kulturer och studera samtidigt som en kompetent sjuksköterska! Du lär dig att planera, genomföra och utveckla hälsofrämjande, förebyggande, helande och rehabiliterande arbete inom vården. Du kan arbeta i grundläggande hälso- och sjukvård, socialvård eller specialiserad hälso- och sjukvård, privata företag, organisationer, internationella positioner inom fältet eller som företagare. Denna skola erbjuder program inom omvårdnad, näringsliv, turism och logistik.

Sjuksköterska, Lappeenranta

LAB University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 7 terminer Augusti 2020 Finland Villmanstrand

Examensprogram i omvårdnad producerar registrerade sjuksköterskor som är professionella för att stödja individer, familjer och samhällen inom flera expertområden.