Filter
Kandidatexamen
Finland Kokkola Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in Kokkola i Finland 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Att vara en del av den centrala Ostobothnia regionen, är Karleby stad i Västra Finlands län. Det är också en kommun med över 40.000 personer.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Kokkola i Finland 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Examina
Plats
Finland
Kokkola
Studietyp
Tempo
Centria University of Applied Sciences

Vill du komma nära människor och delta i sina olika stadier av livet? Är du intresserad av att främja hälsan, välbefinnandet och säkerheten hos individerna och hela samhä ... [+]

De mest populära kandidatprogrammen in Kokkola i Finland. Examination: Kandidat i hälsovårdenLängdPlatser: 15Studentval: Alla behöriga sökande deltar i tentamen i våren 2019. Studievalet baseras på tentamen. [-]
Finland Kokkola
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
7 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska