Kandidatexamen i Björneborg i Finland

De bästa kandidatprogrammen i Björneborg i Finland 2018

Master

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Björneborg anses vara en viktig stad i Satakunta, Finland. Staden är också en kommun som har över 80.000 invånare. Björneborg har över 4 universitet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Björneborg i Finland 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Omvårdnad

Satakunta University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Finland Björneborg

Gradprogrammet inom omvårdnad kommer att förbereda dig för ett värdefullt yrke där du kommer att arbeta med kunder i olika åldersgrupper som främjar deras hälsa och välbefinnande och behandlar deras sjukdomar. [+]

Kandidat i hälsovården 210 högskolepoäng Intag 30 Graduate Program in Nursing Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Främja kundernas hälsa och välbefinnande och behandla deras sjukdomar

Gradprogrammet inom omvårdnad kommer att förbereda dig för ett värdefullt yrke där du kommer att arbeta med kunder i olika åldersgrupper som främjar deras hälsa och välbefinnande och behandlar deras sjukdomar. Du kommer att få kompetenser baserade på etiska principer, omfattande och tvärvetenskaplig kunskap, praktiska färdigheter och interaktionsförmåga.

SAMK studenter kommer att vara anställda

Som doktorand kan du arbeta i olika vårdinställningar från kundhem och öppna rådgivningstjänster till intensivvårdsenheter på sjukhus samt en privat entreprenör.... [-]


Kandidatexamen I Fysioterapi

Satakunta University of Applied Sciences
Campusstudier Heltid 42 månader Finland Björneborg

Fysioterapeuter är experter på rörelse och funktionell kapacitet under alla faser av livslängden. [+]

Kandidat i hälsovården 210 högskolepoäng Intag 20 Examensarbete inom fysioterapi Campus: Satakunnankatu 23, Pori

Antagningskriterier

Vänligen se Studyinfo.fi (rubrik "Admission och inträdesprov") för antagningskriterier.

Entréprov 2018

Entréprovet arrangeras den 17-18 april 2018 och det är en en dagsexamen. Registrering 7.30-8.00. Entréprovet börjar kl 8.00.

Entréprovet arrangeras endast i Finland, Pori.

Entréprovet omfattar följande delar:

skriftlig del (TORTORAbåde flervalsfrågor och en kort uppsatsen lärares intervjuett motorförmåga test. Följande saker testas (i ett gym): arbetar i en liten grupp, samordning, kroppsmedvetenhet och samarbetsförmåga. Lämplig klädsel behövs.ett språkkunnighetstest för alla sökande... [-]