Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Farmakologi 2019

En kandidatexamen tilldelas efter tre till sju år akademiskt program. Det är en grund certifiering som eleverna får som ett första steg till mer avancerade utbildningar.

Vad är en kandidatexamen i farmakologi? Farmakologi är en gren av medicinsk vetenskap som berör studiet av de fysiologiska effekter som olika läkemedel har på människor. Det innebär analys av den kemiska sammansättningen av läkemedel, samt hur de är utformade för tillverkning. Farmakologi omfattar också studier av olika organsystem i kroppen och deras förhållande till varandra och de kemikalier som verkar på dem. Läroplanen för en kandidatexamen program i farmakologi kräver kurser i mikrobiologi, immunologi, effekterna av droger och processen ett nytt läkemedel går igenom från upptäckt till marknadsföring. Det kommer även att innehålla core klasser på bredare vetenskaper som exempelvis biologi, genetik och anatomi.

En del av nyttan av att få en kandidatexamen i farmakologi är behörighet att fortsätta dina medicinska studier och få högre akademiska certifieringar, men en student med denna grad kan också börja arbeta inom läkemedelsindustrin i biotekniska eller juridiska kapacitet.

Kostnaden för att gå in i ett sådant program av studien är beroende av land, region, skola och andra variabler. Forskning är nyckeln till att hitta institutionen och program som är bäst för dig.

Karriär i farmakologi är olika. Personer med denna utbildningsbakgrund kunde engagera sig i klinisk forskning inom medicinska, biologiska eller immunologiska områden, de skulle kunna arbeta olika befattningar inom försäljningsavdelningen på ett läkemedelsföretag, eller användas i rättsliga eller statliga reglerings positioner i branschen. Dessutom finns det alltid möjlighet att undervisning eller föreläser i en högre utbildningsmiljö.

Det finns många alternativ om du är intresserad av en examen inom detta område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Farmakologi

Azerbaijan Medical University

Historia av utbildning i farmakologi i Azerbajdzjan börjar med år 1938. Vår avdelning för farmakologi utbildar högkvalificerade FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen ... [+]

Historia av utbildning i farmakologi i Azerbajdzjan börjar med år 1938. Vårt Institutionen för farmakologi utbildar högkvalificerad FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen att arbeta i hälsa, inklusive farmakologi fält. Vår avdelning lär studenten grunden farmakologi - sök av källor mediciner, metoder för att kontrollera kvaliteten på läkemedel och beredning av olika läkemedel. Eleverna få kunskaper och färdigheter i genomförandet av moderna metoder för kemiska analyser och inköp av nya läkemedel. Eleverna får också detaljerad information om möjliga effekter av läkemedlet på organismen, liksom att studera kvaliteten på medicin.

Numera finns det mer än 6500 välutbildad FARMACEUT med kandidat- och magisterexamen i Azerbajdzjan. Nästan alla av dem är utexaminerade från AMU: s Institutionen för farmakologi. 11 personer har nyligen försvarat avhandling för doktorsexamen och 44 personer PHD i farmakologi i specialstolar på avdelningen.... [-]

Azerbajdzjan Baku
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Northern University

Med den här stora delen delar du din tid mellan hälsovetenskapskurser i Getty College of Arts ... [+]

Det finns en hel vetenskap inom affärsområdet hälso- och sjukvård

Med den här stora delen delar du din tid mellan hälsovetenskapskurser i Getty College of Arts

Du kommer att skona kompetens inom ledarskap, lagarbete, kreativitet och entreprenörskap. Efter examen har du en sällsynt kompetensförmåga - kompetens inom hälsovetenskap och näringsliv - som säkert kommer att få dig att märka av företag i snabbväxande hälsovårdssektorer.

MÖJLIGHETER

Hälsovårdsaffärsförbundet CLUB

Healthcare Professionals Club (HBPC), är öppen för alla studenter på campus som vill ha en bättre förståelse för vården (med tonvikt på läkemedelsindustrin) och dess inverkan på vårt samhälle. Gruppens huvudsyfte är att tillhandahålla nätverk och lärande möjligheter för studenter intresserade av att arbeta inom hälsovårdsområdet. Även om de inte är anslutna till en nationell organisation, skapar HBPC-medlemmar signaturaktiviteter på ONU : s campus. Varje vinter samlar klubben donationer och leksaker för att göra jul lite ljusare för sjuka barn på St. Ritas sjukhus i Lima, Ohio. Och på våren klarar klubben Polar RX, en förskrivning med drogmissbruk.... [-]

Amerikas förenta stater Columbus
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska