Filter
Kandidatexamen
Libanon Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i Farmaci i Libanon

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Apotek hänvisar till ett studieområde där människor lär sig att fylla recept och ge patienter information om hur och när man ska ta mediciner. De som studerar apotek kan gå på apotekstekniker, sjukhusapotekare eller apoteksledare.

Libanon-officiellt kallat Libanon. Den återfinns i Östra Medelhavet. Många människor i landet har tillgång till utbildning, som i grunden är uppdelad i grundläggande, primär och sekundär samt eftergymnasial utbildning.

Be om information om de mest populära kandidatprogrammen i Farmaci i Libanon 2020

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i Farmaci, Libanon

Lebanese International University

Doserings praxis, rådgivning och kontroll av läkemedelsinteraktioner och andra apotekspraxis kommer att tillämpas i det här programmet så att eleven kommer att utvärderas ... [+]

kandidatexamen i farmaci

I programmet ingår följande kurser:

Dermatologi och kosmetologer

Kursen introducerar den framtida apoteks till viktiga aspekter av dermatologiska sjukdomar, med fokus på deras gemensamma presentation och deras relevanta farmakoterapi bland andra behandlingsalternativ. Kursen behandlar bedömning, behandling och remiss av störningar som påverkar hud, naglar, hår eller slemhinnor. Kursen tar hänsyn till struktur och funktion hos hud och andra målorgan för kosmetiska produkter ansökan. Dessutom studerar den hud, hår och naglar fysiologi, problem, diagnostik, behandling och profylax, Dermo-kosmetiska ingredienser och formuleringar, åtgärder av skönhet.... [-]

Libanon beirut
Oktober 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska