Filter
Kandidatexamen
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Farmaci Afrika 2019

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Apoteket är ett akademiskt fält som fokuserar på humanbiologi, anatomi, kemi, farmaci och farmakologi. Apotekare säkerställer att kvaliteten, utbudet och typen av läkemedel som ordineras för patienterna är i ordning. De råder också patienter om läkemedel. 

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Farmaci Afrika 2019

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Farmaci, Afrika

Igbinedion University, Okada

Kandidater som söker för antagning till program som leder till Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Degree måste uppfylla minimi behörighet vid universitetet. Dessutom gäller ... [+]

Kandidater som söker för antagning till program som leder till Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Degree måste uppfylla minimi behörighet vid universitetet. Dessutom gäller följande krav på College of Pharmacy.

100 Level (Pre-Degree)

För tillträde till 100-nivån (Pre-Degree) kandidater måste passera engelska språket, matematik, fysik, kemi och biologi på kreditnivå i den västafrikanska skolan certifikat (WASCE), gymnasium certifikat Undersökningar (SSCE) eller GCE "O" Level eller dess motsvarighet vid högst två sammanträden, plus en acceptabel pass i universitetets studentexamen i förekommande fall.

200 Level (Direct Entry)

Kandidater som söker Direct Entry Antagning till 200 nivå av programmet måste utöver ovanstående krav, hålla minst en kandidatexamen (2 klass Hons. från ett erkänt universitet) i kemi eller biologisk vetenskap eller har gått fysik, kemi och biologi eller kandidater som passerade Botany i stället för Bilogy eller Zoology kan komma ifråga för antagning. Godkänt i matematik eller statistik vid GBE "A" nivå kan accepteras i stället för fysik. Godkänt på HSC General papper kan accepteras i stället för kredit i engelska språket vid GCE "O" nivå eller WASC / SSCE.... [-]

Nigeria Benin City
Mars 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
The British University in Egypt

Apotekets uppdrag är att utbilda, utbilda och erbjuda livslångt lärande möjligheter för studenter, apotekare och forskare, samtidigt som man skapar, sprider och tillämpar ... [+]

Uppdrag

Apotekets uppdrag är att utbilda, utbilda och erbjuda livslångt lärande möjligheter för studenter, apotekare och forskare, samtidigt som man skapar, sprider och tillämpar ny kunskap baserad på forskning inom läkemedels- och klinikvetenskap för att förbättra livskvaliteten genom förbättrad hälso- och sjukvård.

Utmärkande funktioner i programmet

BUE levererar program baserade på en brittisk filosofi för utbildning. Detta resulterar i program som är mycket fokuserade på studenterna snarare än de som levererar materialet. Kandidater från brittiska program uppvisar vanligtvis:

förmågan att tänka kreativt och med starka problemlösningsförmåganyckelnycklar på hög nivå och överförbara färdighetssättsjälvständigt upprätthåller en hög nivå av professionell och ämnesspecifik såväl som allmän teknisk kompetens;förmågan att överväga problem på hög nivå (dvs för att se den stora bilden);flitighet och etiska arbetsmetoderflexibilitet och förmåga att tillämpa sin ämnesspecifik kunskap på områden utanför sin egen.... [-]
Egypten Cairo
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska