HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Rak i Förenade Arabemiraten 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Rak, eller Ras Al Khaimah är en stad på norra kusten av Förenade Arabemiraten. Staden är känd för sina historiska sanddyner och etniska stammar. Det 's också hem för några av de bästa lagen och högskolor affärer i landet och regionen.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Rak i Förenade Arabemiraten 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i tandkirurgi

RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Ras Al-Khaimah

Programmet är inriktat på att främja förvärv av kompetens, attityd och beteende som underlättar effektiv och lämplig interaktion med patienter och kollegor. Dess mål är att producera omsorgsfulla, kunniga, kompetenta och skickliga muntliga specialister som erkänner och accepterar skyldigheten att öva alltid patientens bästa intresse.