Filter
Kandidatexamen
Förenade arabemiraten Ras Al-Khaimah Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in Rak i Förenade Arabemiraten 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Utbildning i Förenade Arabemiraten har sina fördelar: sol, hav, sand, skattefria inkomster efter examen och några av de bästa universiteten i Gulf region.In Dessutom ett antal högt rankade universiteten baserade i andra länder har filial campus i UAE.

Rak, eller Ras Al Khaimah är en stad på norra kusten av Förenade Arabemiraten. Staden är känd för sina historiska sanddyner och etniska stammar. Det 's också hem för några av de bästa lagen och högskolor affärer i landet och regionen.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Rak i Förenade Arabemiraten 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Förenade arabemiraten
Ras Al-Khaimah
Studietyp
Tempo
RAK College of Dental Sciences (RAKCODS)

Programmet är inriktat på att främja förvärv av kompetens, attityd och beteende som underlättar effektiv och lämplig interaktion med patienter och kollegor. Dess mål är a ... [+]

Börja idag för morgondagens karriär

Dental akademiker är vårdpersonal att diagnostisera och behandla orala sjukdomar och infektioner. De återställer håligheter, utför skalning och rotkanalbehandling, extrahera och ersätta saknade tänder, placera implantat och utföra andra kirurgiska och icke-kirurgiska ingrepp. Tandläkare spelar en viktig roll för att förbättra mundhälsan i samhället genom att ge information och medvetenhet om lämplig muntlig hälso- och sjukvårdspraxis.

Kandidater kan fortsätta sin karriär som allmänläkare i sina respektive länder, kringgå respektive tentor eller fortsätta forskarutbildning.

Bli tandläkare och främja oral hälsovård... [-]

Förenade arabemiraten Ras Al-Khaimah
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska