43 Distansutbildning Kandidat Program 2024

Distansutbildning Kandidat Program 2024Filter
    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandidater från detta CCNE-ackrediterade program antar roller som kräver utmärkta kritiska tänkande, beslutsfattande, kommunikation och ledarskap. Upptäck vårt innovativa onlineprogram utan bostäder - en kvalificerad vårdutbildning du kan slutföra snabbt och online!

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gå upp i en EMS-karriär, eller gå in i omvårdnad, försäljning, medicinsk resursutveckling eller hälsovårdsledning med EOU:s FESHE-kompatibla online kandidatexamen i akutsjukvårdsadministration. Välj en BA eller BS; fullfölja en kandidatexamen i tillämpad vetenskap om du går in i programmet med en associerad examen.

    • The City, Storbritannien

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Warsaw, Polen

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Joondalup, Australien

    Heltid

    6 terminer

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Gör det möjligt för studenter att lära sig om grunden för människors sjukdom, dess upptäckt och utbudet av vetenskapliga ansträngningar för att behandla sjukdomar och förbättra hälsan.

    • Pretoria, Sydafrika

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rankat som ett av de 50 bästa RN-BSN-programmen av Best College Reviews, online-RN till BSN-programmet från Campbellsville University är ackrediterat av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN) och ger avancerad beslutsfärdighet och medicinsk expertis.

    • Kent, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning, På Campus

    • Mount Olive, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Utformad som ett bekvämt och prisvärt alternativ för aktiva och obesvärade licensierade sjuksköterskor, kan du tjäna en kandidatexamen of Science i omvårdnad i en miljö som värdesätter erfarenhet av ett RN och rymmer den hektiska schema av en hektisk vuxen.

    • Zurich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Albury, Australien
    • Bathurst, Australien
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Sjuksköterskan från Charles Sturt University har lett vägen för sjuksköterskor i mer än 30 år. Våra grundutbildade studenter är en del av universitetets starka och stolta vårdstradition och ansluter sig till Charles Sturt University kandidater över hela Australien som är kända för sin motståndskraft, mångsidighet och anpassningsförmåga. För att säkerställa att du examen är branschklar och beredd på din roll som en registrerad sjuksköterska, studera Bachelor of Nursing på Charles Sturt. Du kan studera denna grundutbildad sjuksköterskeexamen på heltid eller deltid; och på campus, online eller en blandning av båda.

    • Online

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Bachelors in Nursing Top-up [BSc i omvårdnad] Programmet är utformat speciellt för registrerade sjuksköterskor som har ett examensbevis eller certifikat i omvårdnad och vill fylla på sina nuvarande akademiska kvalifikationer mot en fullständig kandidatexamen i omvårdnadsstudier.

    • Naperville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Huvudet North Central College Applied Health Sciences erbjuder studenter som tidigare har avlagt en Associate degree in Science (AS) eller en Associate degree in Applied Science (AAS) och har en certifiering inom sina respektive hälsovårdsområden, en möjlighet att avancera när det gäller att tillhandahålla a Pathway för att få en kandidatexamen.Detta huvudämne är utformat för att slutföras om två år (fyra terminer och en sommar) och levereras i en 100 % onlinemodell.Vår läroplan är centrerad kring att ge dig ett heltäckande förhållningssätt till tillämpad hälsovetenskap.Från att förstå principerna för hälsostudier, samhällshälsa, hälsa och psykologi.Du kommer att ta examen med en kandidatexamen, förberedd för framgång i forskarskolan eller avancemang inom dina hälsoyrken.

    • Online

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Där eleverna utmanas att bli de bästa versionerna av sig själva. Där värdet av en bra utbildning bevisas, varje dag. Registrerade sjuksköterskor som har examen från ett ackrediterat program och uppfyller programkraven är berättigade till direkt artikulation i sjuksköterskeprogrammet. YCP erbjuder 100% allmän utbildningsblocköverföring för studenter med associerad examen (AS, ADN) - för de flesta studenter, men inte alla, beviljas i genomsnitt cirka 70-72 poäng. De kan beviljas upp till 75 överföringskrediter för genomförda kurser (omvårdnad plus stödkurser). Sjuksköterskor som tidigare har genomgått en examen i en annan huvudstudie är skyldiga att endast genomföra de kurser som krävs för omvårdnad och stöd.

    • Bogotá, Colombia

    Heltid

    9 terminer

    Distansutbildning

    Spanska

    Den virtuella grundutbildningen i hälsoadministration (SNIES 109498) syftar till att utbilda yrkesverksamma som kan leda omvandlingen av organisationer och möta de nya utmaningarna i det colombianska hälsosystemet och det allmänna systemet för social trygghet inom hälsa.