Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Diagnostic Technology 2019

En kandidatexamen är en grundutbildning som ofta är den första akademiska prestationsstudenten åstadkomma. Det förbereder kandidater att gå in i en karriär, men det är också möjligt att gå in i mer avancerade positioner genom att fortsätta sin utbildning och tjäna högre grad.

Vad är en kandidatexamen i diagnostisk teknik? Det här studiet fokuserar på maskiner och utrustning som läkare använder för att diagnostisera patienter. Det är viktigt att det finns yrkesverksamma som är utbildade att reparera eller driva denna maskin. Det är också möjligt att studera hur man utvecklar nya typer av maskiner för läkare att använda. Studier inom ett diagnostikteknikprogram innehåller vanligtvis biologi, kemi, teknik och datavetenskap.

Efter att ha fullgjort en kandidatexamen i diagnostikteknik utvecklar eleverna ofta en uppsättning färdigheter som kan gynna dem i sin karriär. Dessa färdigheter kan innefatta en mekanisk förståelse, design och vetenskap och provningsförmåga. Dessa förmågor kan göra det möjligt att tjäna en högre lön eller ange mer tilltalande positioner.

Undervisningen och avgifterna för att tjäna en kandidatexamen förändras med många faktorer. Dessa aspekter kan omfatta den specifika skolan eller programmet, programmets längd eller till och med studielandet. Eleverna bör förbereda sig genom att undersöka dessa faktorer i förväg.

Det finns flera olika karriärmöjligheter för dem som fullgör en kandidatexamen i diagnostisk teknik. För det första är det möjligt att bli forskare eller forskare och arbeta för att utveckla ny medicinsk teknik för att hjälpa framtida generationer. Det är också möjligt att gå in i en ingenjörskarriär som arbetar för att reparera och behålla den diagnostiska tekniken som läkare använder varje dag. Slutligen kan du också bli en specialist som driver denna teknik för att diagnostisera patienter.

För att börja din utbildning, hitta det bästa möjliga programmet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Results in Diagnostic Technology

Sharda University

Med framstegen inom bildteknik för olika vävnader som består av olika organsystem i kroppen, såsom röntgen, ultraljud, sonography CT-skanning, MRI, PET-scanning, etc. Det ... [+]

Bachelor of Science i medicinsk avbildningsteknik

Med framstegen inom bildteknik för olika vävnader som består av olika organsystem i kroppen, såsom röntgen, ultraljud, sonography CT-skanning, MRI, PET-scanning, etc. Det finns en stor efterfrågan på bild teknologer. Med detta i åtanke en kurs av studier på kandidatnivå har utformats för att tillgodose behovet av skickliga bildteknik.

Första år Gross Radiological & Surface Anatomy of Human Body Fysiologi röntgen Grundläggande fysik, elektricitet och magnetism och strålningsfysik Andra året Mörkt rum Förfaranden Hospital Practice och vård av patienter Apparater för Röntgen Princip och konstruktion av X-ray Imaging Utrustning tredje året Radiografisk teknik för ben och leder Speciella Radiografiska tekniker Senaste framstegen inom bildbehandling och kontrastmedel Strålningsrisker och dess skydd och planering av institutionen. Behörighet Sr. Sekundär (10 + 2) i PCB Goda kunskaper i engelska Antagningsförfarande ... [-]
Indien Greater Noida
July 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Johannesburg

De sökande måste ha antingen Life Sciences / fysik eller både föremål att få tillträde till detta program. ... [+]

De sökande måste ha antingen Life Sciences / fysik eller både föremål att få tillträde till detta program.

Karriär

Utövare använder högfrekventa ljudvågor för att producera bilder av kroppsstrukturer

Förkunskapskrav Minimi APS: 27 matematik eller 29 med Matematisk Literacy Undervisningsspråket och lärande engelska: 5 (60% +) Matematik: 4 (50% +) Matematisk Literacy: 6 (70% +) Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 5 (60% +) Ytterligare Ämne 1: 4 (50% +) Ytterligare Ämne 2: 4 (50% +)

Entré för internationella sökande är föremål för att uppfylla de krav efterlevnad som fastställts av Immigration Act nr 13 från 2002, de föreskrifter som finns inom ramen för universitetets policy. Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till programmet på grund av utrymmesbegränsningar. Alla sökande måste fylla i NBT (National Benchmark Test) före antagning. Resultatet av NBT kommer att informera de beslut som fattas om placering av sökanden. Livet Orientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
February 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska