Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Dental Technology 2019

En kandidatexamen tar vanligtvis eleverna fyra år att skaffa, men i vissa fall kan studenterna avsluta programmet på så lite som tre år eller så många som sju. Målet med ett sådant program är att utrusta studenter med avancerad kunskap om ett visst ämne.

Vad är en kandidatexamen i tandteknik? Programmet fokuserar i allmänhet på att förbereda eleverna att lösa professionella problem, särskilt de som relaterar till oral hälsa, genom användning av data, teknik och beprövade processer. Under studietiden kan deltagarna lära sig om sjukdomar, struktur, funktion och rehabilitering av systemet som utgör tänderna, käftarna och tillhörande vävnader. Kurser kan introducera material som behandlar protetik och ortodonti, lag, etik, ekonomi, samhällsvetenskap och vårdhantering.

Kandidater från detta program kan vara utrustade med färdigheter som kan ta dem långt i både sina yrken och deras personliga liv. Sådana förmågor inkluderar förmågan att hantera professionella problem smidigt och effektivt, avancerad analys och kritisk tänkande förmåga och starka teamwork färdigheter.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar kraftigt beroende på platsen för skolan och programvaraktigheten. Framtida studenter ska prata med akademiska rådgivare innan de ansöker.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i tandteknik kan upptäcka att de har ett överflöd av lukrativa karriärmöjligheter. Kandidater tenderar att ha de färdigheter som krävs för att lyckas som tandläkare, tandhygienister, försäljare av medicinsk utrustning, tandläkare, tandläkare, tandläkare, kosmetiska tandläkare och oralt kirurger. Förutom att bedriva karriär inom tandvård kan akademiker också gå in i forsknings- och utvecklings-, akademiska och hälsovårdsorgan.

Där en person väljer att få sin dentalteknikutbildning beror allt på hans eller hennes plats, budget och schema. Online kurser är praktiska, eftersom de gör det enkelt för studenter att tjäna sin examen samtidigt som de uppfyller sina andra skyldigheter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Dental Technology

College of Education and Therapy in Poznań

College of Education och terapi erbjuder 4-åriga yrkesstudier i tandteknik. Akademiker i studierna får en kandidatexamen. Valet av ämnen som lärs ut under kursen säkerstä ... [+]

Den College of Education och terapi erbjuder 4-åriga yrkesstudier i tandteknik. Akademiker i studierna får en kandidatexamen. Valet av ämnen som lärs ut under kursen säkerställer att i åtta terminer studenterna får attraktiva kvalifikationer och ett brett spektrum av praktiska färdigheter för att vara helt förberedd för framtida jobb. Vår College lägger särskild tonvikt på att lära praktiska färdigheter i proteser och ortodonti tekniker. Lektionerna äger rum i fullt utrustade tandlaboratorier och varje elev krävs för att slutföra praktisk placering.

Under den sista terminen studenter av alla former av studier sitta diplom undersökning som omfattar en teoretisk och praktisk undersökning samt de försvarar sin Examensarbete. Sådana områden som proteser, ortodonti och kosmetisk tandvård alla är beroende av tandtekniker.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska