Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Dental Technician Training 2019

En kandidatexamen är en eftergymnasial grundutbildning erbjuds av många högskolor. Loppet av studien ingår normalt två års allmän utbildning, följt av två års klasser fokus på ett visst ämne eller ämne.

Du kanske frågar dig själv, vad är en kandidatexamen i Tandtekniker? Programmet lär eleverna att använda sina konstnärliga talanger för att skapa olika protesanordningar och apparater för munnen. Kurser varierar beroende på skola, men vanliga klasser inkluderar organisk kemi, biologi för människors hälsa, dentala material och teknik, dentalteknik forskning, praktik ledning, och tillämpad design för tandreglering.

Det finns många fördelar med att tjäna en tandtekniker kandidatexamen. Förutom möjligheten att få en högre kvalificerad och bättre betalt jobb, studenter med denna grad tenderar att vara mer stabil och säker socialt och ekonomiskt.De flesta tenderar att ha stor omsorg om detaljer och arbete med en hög grad av noggrannhet.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen beror på en mängd faktorer, såsom typ av examen, oavsett institutionen är offentlig eller privat, och den tid som krävs för programmet. Du bör kontakta antagningsenheten på skolan erbjuder program som intresserar dig att bestämma undervisning och anmälningsavgifter.

Akademiker i en tandtekniker kandidatexamen program kan få arbete i tandlaboratoriemiljö. Många har också ett nära samarbete med tandläkare med anpassade formar av patienternas munnar att skapa apparater. Vissa föredrar att specialisera sig på användning av specifika material, såsom porslin eller keramik. Lediga inkluderar reser tandtekniker, professionella dentala medhjälpande lärare och tandreglerings krona specialister.

Internationella möjligheter för kandidatexamen gör det lättare att skriva in sig i programmet.Online utbildningsmoduler är ett plus för upptagen yrkesverksamma och människor utan tillgång till en skola. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

 

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Dental Technician Training

AIMST University

... [+]

År 1

År 2

År 3

År 4

Karriärmöjligheter Ekonomiskt stöd [-]
Malaysia Kuala Lumpur Alor Setar
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska