Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Dental Surgery Europa 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Tandkirurgi kan handla om kosmetisk kirurgi, såsom kronor eller fyllningar, men det kan också innebära en specialisering på tandrelaterade sjukdomar, skador och defekter. Många tandproblem behandlas med tandkirurgi. Studier i biologi, kemi och organisk kemi är i allmänhet förutsättningar inom tandkirurgin.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Dental Surgery Europa 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Dental Surgery, Europa

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Kursen på Birmingham regleras av allmänna Dental rådet (GDC) och ger dig med en solid grund för att lära som att basera din klinisk erfarenhet och patientvård. Den pågåen ... [+]

Tandvård är en utmanande och givande yrke. I samband med en åldrande befolkning som behåller tänderna i ålderdomen, är vikten av att förstå samspelet mellan allmän och oral hälsa avgörande. Det behövs goda kommunikationsförmåga för att göra det möjligt för tandläkare att behandla patienter som individer och en god förståelse av den biologiska grunden för oral sjukdom och förebyggande metoder för vård är viktiga grundvalar tandläkaryrket.

Framsteg inom teknik och dentala material har ökat omfattningen av praktik och expansionen av antalet Tandvård Professionals (DCP) har lett till en betoning på tandläkaren roll som diagnostiker och ledare tillsammans med tandläkaren med fokus på företaget komplex, snarare än rutinmässiga, tandbehandlingar.... [-]

Storbritannien Birmingham
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska