Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Dental Medicine 2019

En kandidatexamen är typiskt ett fyraårigt program som är utformat för att introducera studenter till ett valt studieområde och ge dem en grundlig kunskap inom området. Efter examen kan deltagarna upptäcka att de har många lukrativa möjligheter inför dem.

Vad är en kandidatexamen i tandläkarmedicin? I allmänhet fokuserar ett program inom dental medicin på att främja kompetens inom tandvårdsområdet. Under studietiden kan studenter bli mästare inom området för vetenskap och teknik i samband med tandvård. Medan programmet normalt utrustar deltagare med den kunskap som krävs för att bli tandläkare och hygienister, kan den också förbereda dem att ta roll i den allmänna hälso-, offentliga, akademiska och privata sektorn. Instruktörer kan fokusera lika mycket på de administrativa aspekterna av vården som de gör på laboratorieaspekterna.

Kandidater från detta program är i allmänhet väl avrundade och kapabla individer. Många utvecklar en anmärkningsvärd kapacitet för kritiskt tänkande, honed diagnostiska förmågor och en förkärlek för detaljer. Var och en av dessa egenskaper är tvärvetenskaplig och kan tjäna dem bra i sin professionella och personliga liv.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar mycket. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för en persons utbildning är skolans läge, programvaraktighet och levnadsutgifter.

De som har en kandidatexamen i tandmedicin kan upptäcka att de är väl rustade att driva ett antal ära och spännande karriärer. Samtidigt som tandläkare är ett alternativ kan utexaminerade av detta program gå in för att bli specialister inom oral medicin. Vissa jobbtitlar kan omfatta endodontist, oral och maxillofacial radiolog, barnläkare, parodontist, oral och maxillofacialpatolog, prostodonti, tandvårdspersonal, oral och maxillofacial kirurg och ortodonti och dentofacial ortopedisk tandläkare. Deltagare kan hitta framgång i munnenhälsovetenskap, akademisk eller forskningssektorn.

Även om många tandläkarprogram kräver lite laboratoriearbete, börjar flera institutioner erbjuda online tandläkarutbildning. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Dental Medicine

Liaoning Medical University

Behörighet: Ages 18-30 år av icke-kinesiska medborgare, som innehar giltigt utländskt pass (pass begränsad i sex månader eller mer), fysisk och psykisk hälsa, något krimi ... [+]

stomatologibehörighet

Åldrarna 18-30 år av icke-kinesiska medborgare, hålla giltigt utländskt pass (pass i begränsade mer än 6 månader), fysisk och psykisk hälsa, något kriminellt förflutet, har en high school eller gymnasieutbildning och vetenskap med enastående resultat. Matematik, fysik, kemi, biologi poäng mer än IGCSE B, är det officiella språket inte är engelska sökande måste tillhandahålla engelska språkkunskaper provresultat (TOEFL, IELTS) eller genom min skola kunskaper i engelska intervju.

Sista ansökningsdag

31 mar 2018, för att få en skriftlig ansökan material inom tidsfristen gälla.

Startdatum datum~~POS=HEADCOMP

I mitten av april 2018 viss tid att "antagningsbevis" skall gälla.... [-]

Kina Jinzhou
April 2019
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska