Kandidatexamen i Dental Hygiene

De mest populära kandidatprogrammen i Dental Hygiene 2019

En kandidatexamen utdelas till en person som har genomfört de rekommenderade kurserna och kraven i ett lägre divisionprogram. Kandidatprogrammen tar typiskt fyra år att slutföra, men de kan ta så lång tid som sju.

Vad är en kandidatexamen i tandhygien? Målet med detta program är att utrusta individer med de kunskaper och färdigheter som krävs för att systematiskt främja oral hälsa i samhället. Under studietiden kan eleverna lära sig att utvärdera patienternas muntliga hälsotillstånd, göra noggranna diagnoser och bestämma vilka metoder som ska användas för att bäst behandla vissa villkor. De kan också bli uppmanade att visa sin förståelse av hygien- och säkerhetskraven för att bättre försäkra sina patients etiska intressen. I slutändan är programmet avsett att främja individer som kan utföra universella orala sjukvårdstjänster som speglar modern vetenskap och tekniska framsteg för patienter med olika behov.

Kandidater från detta program tenderar att vara oberoende arbetare och självmotiverade. De utvecklar vanligtvis sin känsla av etik och uppmärksamhet på detaljer. Var och en av dessa egenskaper kan ta dem långt i sin karriär och i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar från skolan till skolan och platsen till platsen. Andra faktorer som kan påverka den totala kostnaden för utbildning inkluderar programvaraktighet och levnadsutgifter.

Kandidater från en kandidatexamen i tandhygienprogrammet kan inte bara finna att de är väl lämpade för en karriär som tandhygienist, men de kan också upptäcka att de är utrustade för ett antal andra spännande karriärer inom vårdindustrin. Vissa akademiker kan fortsätta att vara tandläkare, medan andra kan välja att bli försäljningsrepresentanter för medicinsk utrustning. Eftersom mycket av programmet fokuserar på administrativa uppgifter, kan deltagarna bli tandläkare, och vissa går in på akademiområdet som hälsoutbildare.

Fler skolor börjar erbjuda online kurser inom tandhygien. För att lära dig mer om ackrediterade program nära dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Kandidatexamen Dental Hygiene.  Testa vår kategori Magisterexamen Dental Hygiene istället.

Sök efter liknande program här