49 Deltid Kandidat Program 2024

Deltid Kandidat Program 2024Filter
    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandidater från detta CCNE-ackrediterade program antar roller som kräver utmärkta kritiska tänkande, beslutsfattande, kommunikation och ledarskap. Upptäck vårt innovativa onlineprogram utan bostäder - en kvalificerad vårdutbildning du kan slutföra snabbt och online!

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gå upp i en EMS-karriär, eller gå in i omvårdnad, försäljning, medicinsk resursutveckling eller hälsovårdsledning med EOU:s FESHE-kompatibla online kandidatexamen i akutsjukvårdsadministration. Välj en BA eller BS; fullfölja en kandidatexamen i tillämpad vetenskap om du går in i programmet med en associerad examen.

    • Valencia, Spanien

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Spanska

    Att anmäla sig till en examen i omvårdnad vid CEU UCH innebär att välja ett universitet som utmärker sig i både "vad" och "hur". Programmet erbjuder en unik kombination av erfarenhet och innovation, som främjar ett verkligt internationellt perspektiv samtidigt som det behåller en stark lokal förankring. Kort sagt, det ger allt du behöver för att bli vad du vill bli.

    • Leiden, Nederländerna

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Riga, Lettland

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i optometri är breda studier baserade på synvetenskap och det moderna problemet med primär synvård.

    • Winnipeg, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Brinner du för hälsosektorn? Gillar du att ta hand om människor? Har du ledarskap? Vår kandidatexamen i omvårdnad ringer! Våra studenter är både medkännande och vetenskapliga. En kandidatexamen i omvårdnad öppnar dörren till en stimulerande karriär, oavsett om det gäller direkt vård, hälsofrämjande, administration, undervisning eller till och med forskning.

    • Camperdown, Australien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Nursing (Advanced Studies) låter studenterna utveckla en omfattande förståelse för den professionella sjuksköterskepraktiken. Den avancerade komponenten fokuserar på att odla icke-tekniska färdigheter i ledarskap och beslutsfattande och en bättre förståelse för vårt internationella hälsolandskap.

    • Parma, Italien

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, På Campus

    Italienska

    Kursen i barnmorskor är en treårskurs och syftar till teoretisk-praktisk utbildning för den framtida barnmorskan. Fokus ligger på fördjupad kunskap om fysiologi, marknadsföring och underhåll av kvinnors hälsa i alla livsfaser med särskild uppmärksamhet på moder-spädbarnet.

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rankat som ett av de 50 bästa RN-BSN-programmen av Best College Reviews, online-RN till BSN-programmet från Campbellsville University är ackrediterat av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN) och ger avancerad beslutsfärdighet och medicinsk expertis.

    • Cardiff, Storbritannien

    Deltid

    15 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    • Chatham, Storbritannien

    Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    • Mount Olive, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Utformad som ett bekvämt och prisvärt alternativ för aktiva och obesvärade licensierade sjuksköterskor, kan du tjäna en kandidatexamen of Science i omvårdnad i en miljö som värdesätter erfarenhet av ett RN och rymmer den hektiska schema av en hektisk vuxen.

    • Alfenas, Brasilien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Portugisiska

    Det pedagogiska projektet för UNIFENAS sjuksköterskekurs leder till utbildning av generalister och tar upp åtgärder som förbättrar undervisningen för utbildning av dem som är engagerade i att förbättra samhällets liv.

    • Rio de Janeiro, Brasilien

    Deltid

    10 terminer

    På Campus

    Portugisiska

    Med skillnaden från Fysioterapikliniken, under överinseende av dess professorer, genomför studenterna konsultationer och övar all kunskap som erhållits i klassrummet.

    • São Paulo, Brasilien

    Deltid

    8 terminer

    På Campus

    Portugisiska

    Förutom spetskompetens inom yrkesutbildning, låter Biomedicinkursen vid Universidade Metodista studenter komma i kontakt med sin yrkeskarriär medan de fortfarande är på universitetet. På Clinical Analysis School Laboratory tjänar eleverna samhället och har kontakt med teknologier som används i deras dagliga arbete, som Molecular Biology and Cell Culture Laboratory. Vid Forskningscentrum kan studenterna ha kontakt med grundforskning och delta i vetenskapliga initieringsprojekt inom olika områden: Mikrobiologi, Molekylärbiologi, Experimentell onkologi, bland annat. På Neuroscience Center kan studenterna arbeta med forskningsprojekt med stor relevans för området. Allt detta, lagt till den humanistiska utbildningen, begreppen hållbarhet och entreprenörskap och den framtidsvision som kursen ger, gör våra studenter till ett differentierat och omtvistat yrkesverksamma på arbetsmarknaden.