HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Cypern 2019/2020

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Högre utbildning i Cypern bedrivs i de fem gemensamma internationella språk nämligen engelska, franska, portugisiska, turkiska, grekiska och kinesiska. Detta har löst frågor om språkbarriärer i dessa lärosäten så att även internationella studenter att söka landets högre utbildning.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Cypern 2019/2020

sökresultat funna Filter

St george bach. medicin och Bach. kirurgi (MBBS) examen

University of Nicosia Medical School
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

St Georges har ett välförtjänt rykte som en populär och konkurrenskraftig val för studenter som ansöker om medicin. Forskar posten Programmet skapades år 2000 för att locka mogna sökande som redan hade en examen och som hade upplevt liv i världen utanför utbildningen. Kursen lockade stort intresse och blev snabbt erkänd över hela Storbritannien som banbrytande, innovativa och banbrytande.

Bachelor of Medicine och Bachelor of Surgery (i samarbete med St George's University of London)

University of Nicosia
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

Ett 4-årigt läkarutbildningsprogram med examen från St George's, University of London Medical School, som erbjuds vid det största privata universitetet i Cypern klinisk vid ledande medicinska centra i USA, Israel och Europa

Bachelor i Farmaci (BPharm)

University of Nicosia
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

Programmets övergripande mål är att förbereda studenterna vetenskapligt och professionellt för att bli fullt utbildad i apotekets vetenskap.

BSc i omvårdnad

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

Programmets huvudsakliga utbildningsmål är att tillhandahålla intellektuellt utmanande kurser som den studerandes personliga utveckling och grundar sig på stipendium och forskning. att öka deltagande, vägledning, stödja inlärnings- och undervisningspolitik som