HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Nicosia i Cypern 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Cypern har en subventionerad och studenter med barn högskoleutbildning. Den har tre offentliga och fyra privata universitet. De statliga universiteten är Cyperns universitet, Open University of Cyprus och Cyprus University of Technology. Landet har en internationell gemenskap därmed språkbarriären kanske inte vara en utmaning för eleverna.

Nicosia har en stor elev gemenskap på grund av de många universitet och högskolor som är belägna där. Studenten kulturen märks så fort du landar i denna stad, men alla sin grund i utbildning av hög kvalitet som erbjuds av stadens högre utbildningsanstalter.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Nicosia i Cypern 2019

sökresultat funna Filter

St george bach. medicin och Bach. kirurgi (MBBS) examen

University of Nicosia Medical School
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

St Georges har ett välförtjänt rykte som en populär och konkurrenskraftig val för studenter som ansöker om medicin. Forskar posten Programmet skapades år 2000 för att locka mogna sökande som redan hade en examen och som hade upplevt liv i världen utanför utbildningen. Kursen lockade stort intresse och blev snabbt erkänd över hela Storbritannien som banbrytande, innovativa och banbrytande.

Bachelor of Medicine och Bachelor of Surgery (i samarbete med St George's University of London)

University of Nicosia
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

Ett 4-årigt läkarutbildningsprogram med examen från St George's, University of London Medical School, som erbjuds vid det största privata universitetet i Cypern klinisk vid ledande medicinska centra i USA, Israel och Europa

Bachelor i Farmaci (BPharm)

University of Nicosia
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia

Programmets övergripande mål är att förbereda studenterna vetenskapligt och professionellt för att bli fullt utbildad i apotekets vetenskap.

BSc i omvårdnad

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Cypern Nicosia + 1 fler

Programmets huvudsakliga utbildningsmål är att tillhandahålla intellektuellt utmanande kurser som den studerandes personliga utveckling och grundar sig på stipendium och forskning. att öka deltagande, vägledning, stödja inlärnings- och undervisningspolitik som