HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Complimentary Medicine 2019

En kandidatexamen uppnås av en person som har genomgått ett grundutbildningsprogram och genomfört de rekommenderade övre delkurserna för en vald majoritet. Typiskt tar kandidatexamen fyra år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i gratis medicin? Programmet fokuserar på att utrusta deltagare med färdigheter och kunskaper för att utvärdera muskuloskeletala tillstånd och att behandla dem via manipulationsmedel utan medicin. Under studietiden kan eleverna lära sig att känna igen de olika tecknen och symtomen på muskuloskeletala störningar, vilket kan innebära gemensam och muskelsmärta eller abnormiteter. Kurserna är helt baserade på vetenskap, och många av dem levererar ett praktiskt tillvägagångssätt, så att studenterna är redo att komma in i arbetsvärlden vid examen. Kurser kan också fokusera på att undervisa studenter hur man hanterar inventering, upprätthåller en budget och hanterar personal, nödvändiga färdigheter för dem som vill driva en privat praxis.

Personer som får sin kandidatexamen i detta ämnesområde kan gå bort med många värdefulla tvärvetenskapliga färdigheter, inklusive starkt kritiskt tänkande och analytiska förmågor. Kandidater tenderar också att vara mer förståelse och öppet. Alla drag kan tjäna dem bra i sitt yrke och i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar från plats till plats och skolan till skolan. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för utbildning är programmets varaktighet och skolan deltog.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i gratis medicin kan tycka att de är väl rustade att driva ett antal spännande karriär inom medicinområdet. Förutom att bli kiropraktorer kan akademiker också bli massage terapeuter, fysioterapeuter, akupunktörer, homeopati specialister, yogier, näring och dietexperter, medlare eller biofeedback-experter. Kandidater kan fortsätta arbeta inom en klinik, eller de kan välja att starta sin egen praxis.

Fler skolor börjar erbjuda online kurser inom detta område, vilket är praktiskt för studenter som vill jobba samtidigt som de får sin utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Complimentary Medicine Filter

Kandidatexamen i kiropraktik

Royal University Center Maria Cristina
Campusstudier 4 år September 2019 Spanien Madrid

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.

Kandidatexamen i kiropraktik

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Campusstudier Heltid 5 - 5 år September 2019 Spanien Barcelona

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .