Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Complimentary Medicine 2019

En kandidatexamen uppnås av en person som har genomgått ett grundutbildningsprogram och genomfört de rekommenderade övre delkurserna för en vald majoritet. Typiskt tar kandidatexamen fyra år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i gratis medicin? Programmet fokuserar på att utrusta deltagare med färdigheter och kunskaper för att utvärdera muskuloskeletala tillstånd och att behandla dem via manipulationsmedel utan medicin. Under studietiden kan eleverna lära sig att känna igen de olika tecknen och symtomen på muskuloskeletala störningar, vilket kan innebära gemensam och muskelsmärta eller abnormiteter. Kurserna är helt baserade på vetenskap, och många av dem levererar ett praktiskt tillvägagångssätt, så att studenterna är redo att komma in i arbetsvärlden vid examen. Kurser kan också fokusera på att undervisa studenter hur man hanterar inventering, upprätthåller en budget och hanterar personal, nödvändiga färdigheter för dem som vill driva en privat praxis.

Personer som får sin kandidatexamen i detta ämnesområde kan gå bort med många värdefulla tvärvetenskapliga färdigheter, inklusive starkt kritiskt tänkande och analytiska förmågor. Kandidater tenderar också att vara mer förståelse och öppet. Alla drag kan tjäna dem bra i sitt yrke och i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar från plats till plats och skolan till skolan. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för utbildning är programmets varaktighet och skolan deltog.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i gratis medicin kan tycka att de är väl rustade att driva ett antal spännande karriär inom medicinområdet. Förutom att bli kiropraktorer kan akademiker också bli massage terapeuter, fysioterapeuter, akupunktörer, homeopati specialister, yogier, näring och dietexperter, medlare eller biofeedback-experter. Kandidater kan fortsätta arbeta inom en klinik, eller de kan välja att starta sin egen praxis.

Fler skolor börjar erbjuda online kurser inom detta område, vilket är praktiskt för studenter som vill jobba samtidigt som de får sin utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Complimentary Medicine

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma. ... [+]

Kandidatexamina i Complimentary Medicine. Varför ska jag studera kiropraktik?Kiropraktik är ett snabbt växande yrke i Europa. I de länder där kiropraktik regleras är det fortfarande ett behov av fler yrkesverksamma.Muskuloskeletala smärta är en viktig orsak till funktionshinder med enorma socioekonomiska följder och Kiropraktik är ett ledande yrke för att hantera denna fråga.Det är ett yrke som behandlar patienter och ger medel för konservativ vård.Varför studera vid Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger inom Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, ett prestigefyllt centrum som grundades 1892Utbildningsmodellen är baserad på små kohorter, vilket ger en personlig utbildningLäroplanen är helt ackrediterad av Europeiska rådet om kiropraktikutbildningDet var den första institutionen som erbjuder utbildning och utbildning i kiropraktik i Spanien och det har ackrediterats sedan den första examenFakulteten består av akademiker från offentliga och privata universitet, med omfattande och varierad akademisk och klinisk bakgrund.Internationella utbytesmöjligheter är tillgängliga med institutioner i Japan, Kanada, Mexiko, Brasilien och USALär dig en bevisbaserad och patientcentrerad läroplanVad behöver jag göra för att bli student?... [-]
Spanien Madrid
September 2019
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Barcelona College of Chiropractic - BCC

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att komb ... [+]

Tack vare råd från experter i utvecklingen av kursplaner och framstående personer i kiropraktik yrket, har BCC utarbetat ett unikt program av studier syftar till att kombinera disciplin kiropraktik med avancerade undervisningsstrategier, lärande och bedömning .

Vetenskap, konst och filosofi

Kiropraktik har varit beroende av tradition på tre pelare: filosofi, vetenskap och konst. Därför att utveckla läroplanen, har prioritet för vår akademiska laget varit att uppnå en balans mellan dessa tre pelare. Eftersom läroplanen är i linje med kiropraktik principer, kombinerar studier av grundläggande och kliniska vetenskaper med en djupgående reflektion över den inneboende förmågan hos vår kropp för att optimera deras hälsa.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Heltid
5 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska