Filter
Kandidatexamen
Colombia

Den bästa kandidatexamen i Colombia 2019

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Colombia 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Universidad EIA

Det är ett av de ingenjörsföretag med störst tillväxtpotential i framtiden. Det innehåller för närvarande flera framväxande teknologier som bioteknik, informationsteknik ... [+]

Vad är biomedicinsk teknik?

Det är ett av de ingenjörsföretag med störst tillväxtpotential i framtiden. Det innehåller för närvarande flera framväxande teknologier som bioteknik, informationsteknik och nya material. Ett program som utmanar att inkludera lösningar för nya hälso- och sjukvårdstjänster som välbefinnande och förebyggande åtgärder.

Varför studera biomedicinsk teknik?För det tvärvetenskapliga arbetet som integrerar kunskapen om teknik för medicinska behov.Biomedicinsk teknik är ett yrke med stor inverkan på utvecklingen av landet.Den colombianska innovationsagendan och den nationella hälsovårdsleveranspolitiken 2007-2010 från socialförsäkringsministeriet, som etablerar "förstärkning av utvärdering och införlivande av biomedicinsk teknik" -processer som ett av de viktigaste projekten att förbättra kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls befolkningen.Andra faktorer som motiverar behovet av yrkesverksamma inom denna disciplin är ökningen av den vuxna, sårbara och funktionshindrade befolkningen som kräver mer uppmärksamhet från staten och biomedicinska ingenjörer som främjar betydande förändringar inom hälsosektorn.Varför studera biomedicinsk teknik i miljökonsekvensbedömningen?20 års erfarenhet utgör högkvalitativa biomedicinska ingenjörer, erkända nationellt och internationellt för sin solida bildning inom teknik.Tvärvetenskaplighet med annan teknik som berikar programmet (mekatronik, mekanik, system och databehandling bland annat).AKTIVA avtal för programmets studenter, med huvudsjukhus och kliniker i storstadsområdet, där vi utför rotationer, praktik, plantskolor och många fler akademiska aktiviteter.Första ackrediterat program i Colombia, med lärarutbildare av professorer från andra universitet i landet.Forskargrupper med stor erfarenhet, med 9 produkter i patentprocessen och klassificerade A i COLCIENCIAS.Laboratorieinfrastruktur med den senaste tekniken, nyligen förnyad.Internationella partnerskap i Amerika, Asien, Europa och Australien med aktiv rörlighet för programmet i prestigefyllda universitet och kliniker, några av dem i Shanghai-rankningen.Mer än 200 teknologier utvecklade... [-]
Colombia Envigado
January 2020
10 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska